topao vikend

Vruće, vruće i malo manje vruće, tako bi se mogla opisati vremenska prognoza u sljedeća tri dana

Treba li uopće reći da se zbog svog zdravlja ne izlažete suncu u popodnevnim satima? Ako baš morate, koristite zaštitne kreme. 

19:00h
0
Ljetne vrućine // Foto: Ivan Brkić

Vruće, vruće i malo manje vruće, tako otprilike zvuči vremenska vikend prognoza za Podravinu i Prigorje. Petak je jedan od najtoplijih dana u posljednje vrijeme, dobrano je ugrijalo, a ništa drugačije ne bi trebalo biti ni u naredna dva dana.

U subotu nas čekaju temperature do 27, 28 stupnjeva Celzijevih, no s obzirom kako neće biti oblaka ni nekog vjetra, dojam će biti da je temperatura i preko 30. Treba li uopće reći da se zbog svog zdravlja ne izlažete suncu u popodnevnim satima? Ako baš morate, koristite zaštitne kreme.

Nedjelja također ista, možda koji stupanj niža temperatura, ali zapravo neosjetno. Kako će dan odmicati, tako će dolaziti oblačci koji će malo po malo skrivati sunce i nagovijestiti pokoji pljusak u idućem tjednu.

Uživajte u vikendu, ako planirate na more očekujte gužve na cestama jer slijedi udarni turistički vikend, a ako ste pak doma i spremate neki roštiljčić, ne dajte mu da se prepeče! Isto tako, pijte puno tekućine kako vam tijelu ne bi nedostajalo hidratacije!

 

čitam...