11.3 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
welcome spring festival

Wine & Walk vodi sudionike kroz brežuljkasti i šumoviti krajolik, a uzbudljiva gravel utrka oko Kalnika bit će izazov za sve bicikliste
W

U sklopu nedjeljnog događaja, u Ludbregu će se održati i vođena biciklistička tura za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima.

Ne propustite

Welcome Spring Festival, koji je zaslužan da je Ludbreg postao središte sporta, rekreacije i aktivnog života, približio se svojoj završnici.

Osmišljen kao dio razvoja grada u outdoor izletničku destinaciju, svoj vrhunac doživjet će u subotu, 9. travnja, pa će, tako, ljubitelji prirode, vina, autentičnih, lokalnih gastronomskih proizvoda i hodanja doći na svoje. Naime, eno-gastro rekreacijska manifestacija Wine & Walk vodi sudionike na avanturu kroz šumoviti i brežuljkasti krajolik, rutom koja je dovoljno izazovna za provođenje aktivne subote, a opet dovoljno blaga da ju mogu proći svi željni zabave, druženja i rekreacije.

Na putu će se nalaziti degustacijske točke, odnosno odmorišta na kojima će vinari nuditi svoja autentična vina, domaće ‘zalogaje’ i dah lokalne kulture i običaja.

– Na putu do odmorišta čekat će vas smjerokazi koji će biti zaslađeni igrom, a oni koji ih uspješno riješe i otkriju konačno rješenje, sudjelovat će u tomboli – poručuju organizatori.

Posljednji vikend rezerviran je i za uzbudljivu biciklističku gravel utrku koja će se održati u nedjelju, 10. travnja. Start je u 11 sati na Otoku mladosti, a kružna utrka oko Kalnika, duga 77 km i s 1302 metra ukupnog uspona vozi se, uglavnom, po makadamskim putevima i pravi je izazov za sve ambiciozne bicikliste željne nadmetanja. Prijave su do 8. travnja.

U sklopu nedjeljnog događaja, u Ludbregu će se održati i vođena biciklistička tura za osobe s invaliditetom u invalidskim kolicima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

RASPJEVANE SESTRE

[eTV] Koprivničke medicinske sestre prave su pjevačke zvijezde: U naš se zbor može uključiti tko god želi, nema audicije, bitna je samo volja

Nastupom na javnoj televiziji, o čemu smo pisali, medicinske sestre iz koprivničke Opće bolnice Dr. Tomislav Bardek ušle su u...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×