9.9 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
odlična vijest za picoke

Za dogradnju vrtića dobili 1,3 milijuna eura, u novoj zgradi bit će mjesta za osam skupina, provjerite hoće li se cijena mijenjati
Z

I dalje ćemo biti vrtić koji nema listu čekanja te ćemo, koliko god bude potrebno, i u budućnosti uvijek osiguravati prostor za svu djecu s područja našega grada, kaže gradonačelnik

Ne propustite

Odlična vijest stigla je za Đurđevčane. Naime, gradonačelnik Hrvoje Janči ovaj je tjedan potpisao ugovor za dodjelu EU sredstava za projekt dogradnje Dječjeg vrtića Maslačak Đurđevac. Iako u Đurđevcu nema liste čekanja i sva prijavljena djeca upisana su u vrtić, sada nastavljaju s povećanjem kapaciteta.

– Još smo jedan korak bliže realizaciji projekta. To je zasigurno lijepa vijest koja će razveseliti brojne roditelje naših sadašnjih, ali i budućih vrtićaraca – rekao je Janči.

Sada slijedi raspisivanje javne nabave za izvođača radova što će Grad i učiniti u što kraćem roku kako bi radovi započeli što prije.

Ovaj projekt uključuje izgradnju potpuno nove zgrade uz postojeću vrtićku u kojoj će biti smješteni predškolci. Izgradit će se prostorije za osam vrtićkih skupina s pripadajućim garderobama, sanitarijama i natkrivenim terasama, priručnom kuhinjom i blagovaonicom.

– U naš vrtić svake se godine upisuje sve više djece koja polaze jaslice tako da je već za iduću pedagošku godinu najavljeno povećanje broja upisane djece. Dogradnjom vrtića i dalje ćemo biti vrtić koji nema listu čekanja te ćemo koliko god bude potrebno i u budućnosti uvijek osiguravati prostor za svu djecu s područja našega grada. Projektom je osim ovih osam vrtićkih skupina planirana i mogućnost dodatne nadogradnje ako se ukaže potreba za novim prostorima u budućnosti. Kao i do sada cijena vrtića će ostati ista – poručio je Janči.

Ukupna vrijednost projekta iznosi oko 1,7 milijuna eura, dok je iz EU fondova uspješno osigurano sufinanciranje projekta s 1,3 milijuna eura.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×