26.5 C
Koprivnica
Četvrtak, 30. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
potpisan sporazum

Za pomoć u saniranju posljedica od tuče Županija od Vlade RH dobila 6,7 milijuna kuna
Z

Sredstva će se rasporediti isključivo poljoprivrednicima koji su se prijavili na Javni poziv

Ne propustite

Vlada Republike Hrvatske dodijelila je Koprivničko-križevačkoj županiji 6,7 milijuna kuna za saniranje štete nastale tučom, koja je ranije ove godine poharala podravski kraj. Sporazum o pomoći za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodne nepogode na poljoprivredi Koprivničko-križevačke županije potpisao je župan Darko Koren s ministricom poljoprivrede Marijom Vučković.

Podsjetimo, kako bi pomogla poljoprivrednicima, Koprivničko-križevačka županija objavila je Javni poziv koji je bio namijenjen poljoprivrednicima s područja općina Gola, Drnje, Đelekovec, Legrad, Peteranec, Koprivnički Ivanec i Rasinja, koji su prijavili štetu od tuče, a nemaju osigurane usjeve.

Prihvaćena su konačna izvješća općinskih povjerenstava za procjenu šteta od prirodnih nepogoda u ukupnom iznosu od 29.943.193,60 kuna, a ova sredstva dobivena od Ministarstva rasporedit će se isključivo poljoprivrednicima koji su se prijavili na spomenuti Javni poziv.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nestao u 60 minuta

Poznatom koprivničkom glazbeniku ukrali kamper: Išao sam u Milano na Metallicu, a sad nemam kako kući!

- Ima koga danas u Milanu na koncertu Metalike da se vratim s njim. Obzirom da sam došel ujutro...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×