17.9 C
Koprivnica
Četvrtak, 13. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Čuvarice kulturne baštine iz Kladara

Za prikupljanje plastičnih čepova za potrebite, na području općine Pitomača postavit će se kante
Z

Za kilogram plastičnih čepova Udruga oboljelih od leukemije i limfoma dobije kunu i 50 lipa, pa se, ujedno, ovom hvalevrijednom humanitarnom akcijom čuva okoliš i pomaže drugima

Ne propustite

Čuvarice kulturne baštine iz Kladara počele su skupljati plastične čepove za oboljele od leukemije i limfoma. Inicijativu je pokrenula članica Elvira Kodžaga.

S Općinom Pitomača i Komunalno Pitomača d.o.o. uspostavile su suradnju te su nabavili kante u koje će mještani stavljati skupljene plastične čepove.

– Prije dva tjedna smo kontaktirali Općinu i komunalno poduzeće s idejom postavljanja kanti na cijelom području općine i naravno da su nam nadležni izašli u susret te nam ustupili kante na koje smo postavili naljepnice s natpisom Ubaci čep za lijek – kažu iz Udruge.

Kante će biti postavljene na području cijele općine Pitomača, i to ispred svih područnih škola i osnovne škole u Pitomači, dječjeg vrtića, kod Etno zbirke Bakina Priča, kod panoa Prijatelja životinja u Pitomači (ulaz na plac), ispred KTC-a i u centru Pitomače.

Sakupljanjem plastičnih čepova od, primjerice boca vode, sokova, jogurta, ulja, omekšivača…  pomaže se djeci oboljeloj od leukemije i limfoma u nabavci skupocjenih lijekova.

Za kilogram plastičnih čepova Udruga oboljelih od leukemije i limfoma dobije kunu i 50 lipa, pa se, ujedno, ovom hvalevrijednom humanitarnom akcijom čuva okoliš i pomaže drugima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Prometna

NESREĆA S više od 2 promila izgubio kontrolu i zabio se u betonski stup, vozač i putnik u bolnici

Pijani vozač jučer se zabio u betonski stup te ozlijedio i sebe i svog putnika. Dogodilo se to u Malom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×