23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Projekt od 270.000 eura

Za projekt “Oaza Bezgrešne” 270.000 eura, razvija se vjerski turizam u podravskoj općini
Z

Općina Molve surađuje s Koprivničko-križevačkom županijom te Samostanom Uznesenja BDM Molve.

Ne propustite

Molvarci su prijavili još jedan vrijedan projekt na EU, a to je opremanje javne kulturne infrastrukture „Oaza Bezgrešne“ u vrijednosti 250.000 eura. Na poziv su prijavili i dio od 20.000 eura, a radi se o ostalim aktivnostima u navedenom projektu.

– Vjerujemo da će se projektom opremanja Interpretacijskog centra duhovne i kulturne baštine u sklopu Pastoralnog centra Molve uspostaviti adekvatan i kvalitetan prostor. Imat će strojarsku instalaciju, praonicu rublja, dizalo sa stubištem, garažom, sanitarijama, vanjskim platnom za okupljanje vjernika, kapelom sa sakristijom, ispovjedaonicom te župnim uredom – poručili su iz Općine.

pastoralni
Novi vrijedan projekt u Molvama // Foto: Općina Molve

Na 2. katu opremit će se dvije sobe s kupaonicama za potrebe povremenog boravka korisnika kapele, a u prizemlju će se nalaziti dvorana za društvene događaj sa pripadajućim prostorom za posluživanje pića i zatvorenom terasom.

– Općina Molve surađuje s Koprivničko-križevačkom županijom te Samostanom Uznesenja BDM Molve, a budući Interpretacijski centar postat će središnje mjesto za održivi vjerski turizam koji na ovome području postaje sve prepoznatljiviji – doznajemo u Molvama.

Zgrada Pastoralnog centra bit će moderna, multifunkcionalna te energetski učinkovita, a Koprivničko-križevačka županija će u suradnji sa Općinom Molve nadalje opremiti hostel koji će se nalaziti u Pastoralnom centru.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

STANJE U STOČARSTVU

FOTO Veljko i Danijela u svom selu jedini uzgajaju krave: Proizvodnja mlijeka postala je skup sport

Nedaleko Đurđevca smjestilo se poznato naselje Sveta Ana, čija Vodenica privlači brojne turiste i zaljubljenike u prirodu Veljko i Danijela...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×