-3.7 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 30. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KONTINUIRANO ULAGANJE

Za razvoj poljoprivrede i turizma Đurđevac nudi 13 mjera, lani primili 70 zahtjeva, isplatili preko 400 tisuća kuna
Z

Mjerama poticanja razvoja smještajnih kapaciteta i dodatnih sadržaja na OPG-ovima potiče se izgradnja bazena, kupelji, adrenalinskih sadržaja, nabava paintball opreme, opreme za bicikle, peći na pelete...

Ne propustite

Grad Đurđevac kontinuirano ulaže u poljoprivredu i razvoj turističkih sadržaja koji privlače sve više gostiju, a Đurđevac se uspješno pozicionirao na turističkoj karti kontinentalnog turizma.

- Oglas -

Zbog čestih upita građana i velikog interesa za mjere još jednom su na gradskim stranicama objedinili i objavili svu dokumentaciju koju je potrebno priložiti uz popunjeni zahtjev.

– Prošle godine zaprimili smo 70 zahtjeva, a ukupno je isplaćeno preko 400 tisuća kuna. Ovim mjerama želimo male proizvođače potaknuti na daljnju proizvodnju te vidimo pozitivne trendove u ovoj grani jer svake godine imamo sve više zahtjeva. U turizmu bilježimo i povećan broj registriranih kušaonica, izletišta, ali i apartmana jer je upravo priroda naše bogatstvo koje u zadnje vrijeme privlači sve veći broj gostiju. Pozivam sve koji još nisu podnijeli zahtjev da iskoriste ove mjere i unaprijede svoju proizvodnju te izgrade dodatne sadržaje uz svoje smještajne kapacitete – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Potpore male vrijednosti se dodjeljuju iz Proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija, a ovo je poziv svim zainteresiranim OPG-ovima i poljoprivrednicima da se prijave na neku od mjera.

- Oglas -

Program potpore u poljoprivredi sadrži ukupno 13 mjera, a ciljevi su opstanak poljoprivrednih gospodarstava na području grada, unapređenje i modernizacija poljoprivredne proizvodnje, očuvanje i razvoj ruralnih područja i ruralnih vrijednosti, poticanje gospodarstva na cjelokupnom području grada.

Mjerama poticanja razvoja smještajnih kapaciteta i dodatnih sadržaja na OPG-ovima potiče se izgradnja bazena, kupelji, adrenalinskih sadržaja, nabava paintball opreme, opreme za bicikle, peći na pelete i sl.

Prijava se podnosi na obrascima koji se nalaze u nastavku teksta:

Program potpora u poljoprivredi na području Grada Đurđevca za razdoblje 2021.-2025.
OBRAZAC POTPORE U POLJOPRIVREDI 2022.
OBRAZAC ZA MJERU 4
OBRAZAC POSLOVNI PLAN 2022.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svaki dan, Alenka ne treba povod za dobro se srediti

Kašmirov kaput boje magnolije nije za svakoga niti za svaki dan, no naša sugrađanka Alenka uvijek nam svojom pojavom...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti