25.1 C
Koprivnica
Nedjelja, 16. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
KONTINUIRANO ULAGANJE

Za razvoj poljoprivrede i turizma Đurđevac nudi 13 mjera, lani primili 70 zahtjeva, isplatili preko 400 tisuća kuna
Z

Mjerama poticanja razvoja smještajnih kapaciteta i dodatnih sadržaja na OPG-ovima potiče se izgradnja bazena, kupelji, adrenalinskih sadržaja, nabava paintball opreme, opreme za bicikle, peći na pelete...

Ne propustite

Grad Đurđevac kontinuirano ulaže u poljoprivredu i razvoj turističkih sadržaja koji privlače sve više gostiju, a Đurđevac se uspješno pozicionirao na turističkoj karti kontinentalnog turizma.

Zbog čestih upita građana i velikog interesa za mjere još jednom su na gradskim stranicama objedinili i objavili svu dokumentaciju koju je potrebno priložiti uz popunjeni zahtjev.

– Prošle godine zaprimili smo 70 zahtjeva, a ukupno je isplaćeno preko 400 tisuća kuna. Ovim mjerama želimo male proizvođače potaknuti na daljnju proizvodnju te vidimo pozitivne trendove u ovoj grani jer svake godine imamo sve više zahtjeva. U turizmu bilježimo i povećan broj registriranih kušaonica, izletišta, ali i apartmana jer je upravo priroda naše bogatstvo koje u zadnje vrijeme privlači sve veći broj gostiju. Pozivam sve koji još nisu podnijeli zahtjev da iskoriste ove mjere i unaprijede svoju proizvodnju te izgrade dodatne sadržaje uz svoje smještajne kapacitete – rekao je gradonačelnik Hrvoje Janči.

Potpore male vrijednosti se dodjeljuju iz Proračuna Grada Đurđevca kao bespovratna novčana sredstva u obliku subvencija, a ovo je poziv svim zainteresiranim OPG-ovima i poljoprivrednicima da se prijave na neku od mjera.

Program potpore u poljoprivredi sadrži ukupno 13 mjera, a ciljevi su opstanak poljoprivrednih gospodarstava na području grada, unapređenje i modernizacija poljoprivredne proizvodnje, očuvanje i razvoj ruralnih područja i ruralnih vrijednosti, poticanje gospodarstva na cjelokupnom području grada.

Mjerama poticanja razvoja smještajnih kapaciteta i dodatnih sadržaja na OPG-ovima potiče se izgradnja bazena, kupelji, adrenalinskih sadržaja, nabava paintball opreme, opreme za bicikle, peći na pelete i sl.

Prijava se podnosi na obrascima koji se nalaze u nastavku teksta:

Program potpora u poljoprivredi na području Grada Đurđevca za razdoblje 2021.-2025.
OBRAZAC POTPORE U POLJOPRIVREDI 2022.
OBRAZAC ZA MJERU 4
OBRAZAC POSLOVNI PLAN 2022.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Zgodna Koprivničanka zaslužila “čistu peticu” za ovu proljetnu kombinaciju i simpatičan osmijeh

Lijepo i usklađeno, baš sve je na ovoj predivnoj Koprivničanki. Haljina s cvjetnim printom odlično se uparila s naočalama...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×