6.5 C
Koprivnica
Subota, 2. ožujka 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Socijalna samoposluga

Za svaku pohvalu: Koprivničanci Crvenom križu donirali čak 70 kilograma hrane
Z

Volonteri su akciju proveli u ponedjeljak u trgovačkom centru KTC.

Ne propustite

Volonteri Gradskog Crvenog križa u Koprivnici u ponedjeljak, 12. travnja, proveli su još jednu akciju prikupljanja donacija za Socijalnu samoposlugu u trgovačkom centru KTC.

U četiri sata akcije prikupljeno je oko 70 kilograma hrane i 29 komada higijenskih potrepština. Crveni križ ističe kako građani koji se nisu stigli odazvati akciji, a žele pomoći potrebitima, donacije uvijek mogu odnijeti u Gradsko društvo Crvenog križa u Ulici braće Radića 7. Ujedno zahvaljuju svojim volonterima i donatorima na potpori u akcijama koje provode.

Među volonterima koji su prikupljali donacije ovaj su put bili umirovljenici uključeni u projekt „Volonter penzioner“. Riječ je o projektu sufinanciranom bespovratnim sredstvima iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od gotovo dva milijuna kuna, koji se provodi već šest mjeseci. Nositelj projekta je Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica, a partneri su Grad Koprivnica, Udruga volontera Koprivničko-križevačke županije „Rad na dar“, Zavod za javno zdravstvo Koprivničko-križevačke županije i Društvo žena „Kamengrad“, Starigrad.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Propisno je kažnjen

Drama u podravskom kafiću, Mladen ušetao i poručio vlasnici: “Ja sam ubica, raznijet ću vas bombom!”

"Doći ću s bombom koja će vas raznijeti. Ja sam bio u zatvoru, ja sam ubica!", poručio je  54-godišnji...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×