17.1 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
važna aplikacija

Za sve maturante Grad osigurao besplatne pripreme za državnu maturu, evo kako do aplikacije
Z

Za pristup aplikaciji svi zainteresirani maturanti trebaju ispuniti obrazac prijave za korištenje ove aplikacije koji se nalazi na službenoj stranici Grada

Ne propustite

Kako bi se maturanti što bolje pripremili za polaganje državne mature, Grad Križevci i ove će godine svim maturantima, kako onima koji pohađaju srednje škole u Križevcima, tako i onima koji pohađaju srednju školu van Križevaca, a imaju prebivalište u Križevcima, omogućiti besplatno korištenje aplikacije E-Priprema.

Riječ je o aplikaciji koja simulira državnu maturu, do sada ju je koristilo više od 25000 maturanata s područja cijele Hrvatske, a nudi mogućnost interaktivnih kvizova, interaktivne osobne statistike koja nudi prikaz osobnog napretka kroz evidenciju postotka svih riješenih ispita, uspoređivanje rezultata s ostalim korisnicima aplikacije i još brojne mogućnosti u svrhu što bolje pripreme.

Za pristup aplikaciji svi zainteresirani maturanti trebaju ispuniti obrazac prijave za korištenje ove aplikacije koji se nalazi na službenoj stranici Grada i poslati ga na e-mail adresu sandro.novosel@krizevci.hr do 29. ožujka.

Aplikacija se može koristiti neograničeno do 31. kolovoza 2023.

Grad Križevci financira ovu aplikaciju s 2700 eura, a sve kako bi maturantima te u konačnici i samim roditeljima, olakšao pripreme za državnu maturu budući da one znaju značajno financijski opteretiti obiteljski budžet.

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×