29 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zabavni vlak // Predstavljen novi projekt, jedinstven u svijetu
Z

Ne propustite

Krajem prošlog tjedna javnosti je predstavljen novi projekt Zabavni vlak, kao takav, jedinstven u svijetu. Zabavni vlak je originalni inovativni edukativno – terapeutski, multimedijalni zabavno – glazbeni program koji vodi tim profesionalaca, a uz pomoć zabavljača, umjetnika i sportaša, koji sudjeluju u programu tijekom vožnje ovim zanimljivim vlakom.

Zabavni vlak vozi posebnom linijom, posebno prilagođenom putnicima koji žele zabavnu i zanimljivu vožnju do svog odredišta. Kupnjom vozne karte sve radionice u vlaku i programi postaju besplatni, a s vožnjom kreće 26. travnja 2014.

– To je vlak koji vozi u bolji život. Prvi takav u Europi, pa i u svijetu. Osim edukativno – terapeustkih radionica u vlaku će se naći i mnogobrojni zabavno – glazbeni sadržaji (glazbeni programi, izložbe, projekcije, nastupi glazbenika i glumaca, stand up komičara, pisaca, druženja sa renomiranim sportašima…) – rekao je autor ideje Ivan Bockovac.

Projekt Zabavni vlak afirmira gradove Hrvatske te na zabavan način pruža putnicima ugodnu vožnju do njihovog odredišta. Tako će putnici za cijenu povratne karte od 270 kuna do Splita moći uživatu u raznovrsnim ponudama Zabavnog vlaka.

– Ovo je poseban vlak i po tome što ćemo imati program za zapošljavanje mladih, a u sklopu našeg tima predviđena su i radna mjesta za osobe s posebnim potrebama. Vlak će prometovati vikendima i prigodnim datumima s Glavnog kolodvora u 8 sati na relaciji do Rijeke, Osijeka i Splita. – dodao je Ivan Bockovac.

Svi zainteresirani za kupnju ulaznica mogu se javiti na andinstitut3@gmail.com ili na broj mobitela 099/3068696. 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Velika vrućina

Saharski pijesak stigao u Podravinu i Prigorje, pogledajte snimke radara

U naše je krajeve danas stigao saharski pijesak. Ako ste pogledali prema nebu i učinilo vam se kao da je...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×