24.1 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 20. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
treća dob

Zahvaljujući projektu Aktivirajmo se u mirovini žitelji općine Kloštar Podravski obogaćuju svoje slobodno vrijeme
Z

Nositelj projekta je Udruga matice umirovljenika Općine Kloštar Podravski, a provodi se u suradnji s Općinom koja je osigurala dodatna sredstva u iznosu od 5.000 kuna te prostor za izvođenje radionica.

Ne propustite

U općini Kloštar Podravski provodi se projekt Aktivirajmo se u mirovini! koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Susreti, natjecanja, priredbe… osmišljene su za socijalno osjetljive skupine, odnosno ljude treće dobi s područja općine Kloštar Podravski u okviru projekta, koji će tako steći znanja i vještine za funkcioniranje u svakodnevnom životu.

Nositelj projekta je Udruga matice umirovljenika Općine Kloštar Podravski, a provodi se u suradnji s Općinom koja je osigurala dodatna sredstva u iznosu od 5.000 kuna te prostor za izvođenje radionica. Projekt traje pet mjeseci.

Zahvaljujući projektu, zainteresirani žitelji treće dobi s područja općine Kloštar Podravski mogu na ovaj način ispuniti svoje slobodno vrijeme sportskim sadržajima, edukacijama iz područja informatičke pismenosti i zbornog pjevanja te tako naučiti nešto novo.

Foto: Općina Kloštar Podravski
Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Zajednička snaga 2024.

FOTO Velikom vatrogasnom vježbom prikazana spremnost za krizne situacije, predstavili i bogat vozni park

Terenska vatrogasna vježba Zajednička snaga 2024., koja je okupila operativne snage iz cijele županije održana je u nedjelju, 19....
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×