treća dob

Zahvaljujući projektu Aktivirajmo se u mirovini žitelji općine Kloštar Podravski obogaćuju svoje slobodno vrijeme

Nositelj projekta je Udruga matice umirovljenika Općine Kloštar Podravski, a provodi se u suradnji s Općinom koja je osigurala dodatna sredstva u iznosu od 5.000 kuna te prostor za izvođenje radionica.

14:21h
0
radionica tjelovjezbe klostar
Foto: Općina Kloštar Podravski

U općini Kloštar Podravski provodi se projekt Aktivirajmo se u mirovini! koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Susreti, natjecanja, priredbe… osmišljene su za socijalno osjetljive skupine, odnosno ljude treće dobi s područja općine Kloštar Podravski u okviru projekta, koji će tako steći znanja i vještine za funkcioniranje u svakodnevnom životu.

Nositelj projekta je Udruga matice umirovljenika Općine Kloštar Podravski, a provodi se u suradnji s Općinom koja je osigurala dodatna sredstva u iznosu od 5.000 kuna te prostor za izvođenje radionica. Projekt traje pet mjeseci.

Zahvaljujući projektu, zainteresirani žitelji treće dobi s područja općine Kloštar Podravski mogu na ovaj način ispuniti svoje slobodno vrijeme sportskim sadržajima, edukacijama iz područja informatičke pismenosti i zbornog pjevanja te tako naučiti nešto novo.

Foto: Općina Kloštar Podravski
Komentiranjem prihvaćate naše Uvjete korištenja, komentiranja i zaštite privatnosti!

Reklamni sadržaj - sponzorira ADNOW