Zamjenik gradonačelnika u radnom posjetu Bakovčici

12:44h
0

Zamjenik gradonačelnika u radnom posjetu Mjesnom odboru BakovčiceZajedno s predsjednikom Mjesnog odbora Radovanom Kneževićem, zamjenik koprivničkog gradonačelnika Dražen Pros obišao je naselje Bakovčicu te su zajedno rezimirali što je sve do sada učinjeno u Bakovčicama na izgradnji i održavanju komunalne infrastrukture iz sredstava Proračuna Grada Koprivnice, te koje su daljnje potrebe Mjesnog odbora za nastavkom izgradnje komunalne infrastrukture.

Što se tiče kanalizacije od pet ulica u naselju, četiri ulice imaju riješenu kanalizaciju,ostaje nam napraviti Bilogorsku ulicu i onda bi cijele Bakovčice imale infrastrukturu – napomenuo je predsjednik Mjesnog odbora.

 

Također je istaknuo zadovoljstvo ljetnom službom, pohvalivši djelatnike Komunalca koji redovito održavaju groblje i prostor oko njega kao i ostale javne površine u Mjesnom odboru.

Da je život u Bakovčicama dobar dokazuje i činjenica da je broj stanovnika u naselju porastao, naime ove godine rođeno je  sedam novih mještana Bakovčica – rekao je Radovan Knežević.

izvor: koprivnica.hr