Svečana sjednica Županijske skupštine

Zamjenik Pal prisustvovao svečanoj sjednici povodom dana Zagrebačke županije

11:59h
0
Foto: zagrebacka-zupanija.hr

Povodom Dana Zagrebačke županije održana je svečana sjednica Županijske skupštine, prisustvovao joj je i zamjenik župana, Ivan Pal.

Na samom početku, predsjednik Županijske skupštine Dražen Bošnjaković osvrnuo se na rad Županijske skupštine u proteklih godinu dana nakon čega se svim okupljenima obratio i župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić.

Istaknuo je kako je Zagrebačka županija jedna od gospodarski najstabilnijih županija, a prisutne je upoznao i s nedavno realiziranim investicijama te se osvrnuo i na povećanje stope zaposlenosti kao i porast turističkih noćenja.

Tijekom sjednice, prigodne riječi povodom Dana Županije uputili su i predsjednik Hrvatskog sabora akademik Željko Reiner te izaslanik i posebni savjetnik predsjednice Republike Hrvatske Mato Granić, a ujedno su dodijeljena i javna priznanja Zagrebačke županije kao i zahvalnica predsjednika Županijske skupštine te zahvalnica župana.

Svečanosti su nazočili brojni visoki uzvanici, saborski zastupnici, gradonačelnici, načelnici, predstavnici veleposlanstava u Republici Hrvatskoj i brojni drugi.