14 C
Koprivnica
Četvrtak, 23. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zamjenik župana Pal podijelio diplome osnovnoškolcima iz Drnja
Z

Ne propustite

Nakon što je Koprivničko-križevačka županija potpisala ugovor s tvrtkom Trg d.o.o. o sufinanciranju obuke neplivača za treće razrede osnovnih škola kojima je Županija osnivač, zamjenik župana Ivan Pal podijelio je diplome o završenoj obuci polaznicima 3. razreda Osnovne škole „Fran Koncelak” iz Drnja.

Ove godine obuku polazi 576 učenika, Županija je izdvojila 163,00 kn po učeniku, a ostatak od 122,00 kune plaćaju roditelji ili jedinice lokalne samouprave, ovisno o dogovoru škola sa općinama. Županija je, osim subvencioniranja, osigurala prijevoz za sve učenike od škola do bazena.

– Jedna od važnosti kada smo pokretali ovaj program bila nam je smanjiti broj nezgoda i nesreća na otvorenim kupalištima koja nemaju reguliranu službu spašavanja i nekako sam sigurna da smo barem jednim dijelom uspjeli u tome – rekla je direktorica bazena Martina Golčić. Pohvalno o ovome programu govorio je i župan Koren, naglasivši kako je županija već odavno shvatila da pažnju mora posvetiti i ovakvim posebnim, izvanškolskim aktivnostima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Suprotnosti se privlače. Ove dvije simpa frendice uljepšale su koprivnički trg svojom pojavom

Kako se suprotnosti privlače, nije samo fizikalna činjenice, nego i ona modna. Pokazale su to ove dvije simpa frendice...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×