10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SNAGA POMOĆI 2

Započelo osposobljavanje za poslove gerontodomaćica
Z

Kroz projekt je zaposleno 25 teže zapošljivih žena i žena nižeg stupnja obrazovanja koje tijekom 12 mjeseci pružaju pomoć i podršku za trenutno 210 korisnika,

Ne propustite

U okviru projekta Snaga pomoći 2 tijekom travnja krenulo je osposobljavanje dijela radnica zaposlenih za pomoć i podršku starijim i nemoćnim osobama. U osposobljavanju, koje provodi Učilište Podravina iz Đurđevca, uključeno je 11 zaposlenica koje se educiraju za poslove gerontodomaćica. Preostalih 14 zaposlenica, koje su u prethodnim razdobljima završile osposobljavanje za obavljanje poslova gerontodomaćica ili njegovateljica, u okviru projekta će uskoro započeti edukaciju za poslove cvjećar/aranžer cvijeća. Educiranjem zaposlenica za navedena zanimanja poboljšat će se njihov radni potencijal te mogućnost daljnjeg zapošljavanja.

Projekt Snaga pomoći 2 odobren je Udruzi Mali princ u okviru Poziva Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II. Ukupna vrijednost projekta je 2.321.637,50 kuna i u 100%-tnom iznosu je financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Provodi se u razdoblju od 08. siječnja 2021. godine do 08. srpnja 2022. godine. Kroz projekt je zaposleno 25 teže zapošljivih žena i žena nižeg stupnja obrazovanja koje tijekom 12 mjeseci pružaju pomoć i podršku za trenutno 210 korisnika, osoba starije životne dobi i nemoćnih osoba iz grada Đurđevca i prigradskih naselja. Partneri na projektu su Grad Đurđevac, Centar za socijalnu skrb Đurđevac i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Križevci.

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sezona dolazi

Trikovi za vrt iz prošlog stoljeća: Ove biljne kupke su najbolja prihrana

Vrijeme sjetve i sadnje pojedinih povrtnih kultura već je počelo, a prava sezona tek dolazi. Ovi trikovi za vrt...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×