10.2 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
apn

Započeo postupak javne nabave za izgradnju višestambene zgrade na Radničkoj cesti
Z

Ne propustite

Agencija za pravni promet i posredovanje nekretninama je na stranicama elektroničkog oglasnika javne nabave objavila poziv za prethodno savjetovanje za izgradnju prve višestambene zgrade na Radničkoj cesti u Đurđevcu.

Savjetovanje traje tjedan dana, te će se nakon obavljenog savjetovanja raspisati javna nabava za odabir izvođača radova. S obzirom da postupak javne nabave s rokom mirovanja traje oko mjesec dana, očekuje se da će radovi na izgradnji krenuti već u svibnju.

Cilj uključenja u Program POS-a je da se građanima omogući zadovoljavanje stambenih potreba i poboljšanje kvalitete stanovanja izgradnjom stanova uz poticaj javnih sredstava i mogućnost obročne otplate po pristupačnijim uvjetima od tržišnih, u pogledu kamata i rokova otplate.

Grad je osigurao besplatno zemljište i besplatni komunalni doprinos te će se za taj dio umanjiti i konačna cijena za stan budućim vlasnicima.

Zainteresirani za kupnju stanova mogu se i dalje javljati, a sve informacije o kupnji stana mogu dobiti na broj 811-052 ili na mail adresi grad@djurdjevac.hr.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Parlamentarni izbori 2024.

[IZBORI] Izlaznost puno veća nego 2020., Koprivnica na top listi gradova s najvećim odazivom birača

Državno izborno povjerenstvo u 12 sati objavilo je prve podatke o izlaznosti na parlamentarne izbore na razini cijele Hrvatske,...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×