14.3 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
SVI ZADOVOLJNI

Zaposlenici vrtića dobili nova prava, jubilarne nagrade, otpremninu, dar za Nikolinje, korigirali im dane godišnjeg i koeficijente
Z

Ne propustite

U gradskoj upravi Grada Ludbrega potpisan je Kolektivni ugovor za djelatnost predškolskog odgoja i obrazovanja za zaposlenike gradskog Dječjeg vrtića Radost.

Novim Kolektivnim ugovorom regulirana su međusobna prava i obveze, radnicima osigurane isplate neoporezivih dodataka na plaću i naknada plaće. Istovremeno, povećana su prava na dodatne dane godišnjeg odmora i plaćenog dopusta, povećani su i usklađeni koeficijenti složenosti poslova, ugovorena naknada plaće za prvih 42 dana bolovanja u visini 90 posto plaće radnika, ugovorena je isplata jubilarne nagrade u neoporezivom iznosu, isplata otpremnine, dar povodom dana sv. Nikole u najvećem neoporezivom iznosu, dar u naravi. Radnici su novim ugovorom dobili i pravo na sistematski pregled, mjesečnu naknadu za topli obrok, mogućnost isplate nagrade.

Kolektivni ugovor potpisali su gradonačelnik Grada Ludbrega, Dubravko Bilić te predsjednica Sindikata radnika u predškolskom odgoju i obrazovanju Hrvatske, gospođa Iskra Vostrel Prpić.

Foto: Grad Ludbreg

Prilikom potpisivanja Kolektivnog ugovora Gradonačelnik je istaknuo razumijevanje važnosti predškolskog odgoja i obrazovanja, izrazio priznanje djelatnicima Dječjeg vrtića te istaknuo da se radi o opravdanim i zasluženim radničkim pravima svih djelatnika DV Radost.

S druge strane predstavnici Sindikata su izrazili zadovoljstvo korektnim dijalogom i postizanjem dogovora te iskazali razumijevanje za mogućnosti Grada Ludbrega, ističući da je korektan dogovor i potpisivanje Kolektivnog ugovora uvijek najbolji način zajedničkog rada i suradnje koje očekuju da će se razvijati i u budućnosti.

Kolektivni ugovor je potpisan na razdoblje od četiri godine.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Koncert za pamćenje

FOTO/VIDEO Džentlmeni za kraj vikenda punog sadržaja u Pitomači

Koncert popularnih Džentlmena, jednog od najpopularnijih pop-tamburaških sastava, pokazao se kao pun pogodak za sve okupljene na pitomačkom glavnom...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×