31.5 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zatvara se željeznički promet od Koprivnice do Križevaca
Z

Ne propustite

Zbog kapitalnog remonta željezničke pruge Koprivnica – Križevci, u slijedećih mjesec dana mijenja se organizacija prijevoza putnika na način da će se na spomenutoj relaciji putnici umjesto vlakovima prevoziti autobusima, pa će se za mjesta pokretanja i zaustavljanja autobusa koristiti autobusna stajališta uz glavnu cestu.

Putnici će se prevoziti, umjesto vlakovima, autobusima i to na relaciji Koprivnica – Križevci u razdoblju od ponedjeljka 30. svibnja od 7 sati sve do 3. lipnja do 19 sati.

Putnike koji putuju iz službenih mjesta na toj relaciji obavještavamo da će mjesta zaustavljanja i kretanja autobusa biti u kolodvorima Koprivnici i Križevcima ispred kolodvorske zgrade, dok će u ostalim stajalištima mjesta zaustavljanja biti na autobusnim stajalištima uz glavnu cestu i to: Reka – stajalište kod nogometnog igrališta, Velika Mučna – autobusno stajalište, Sokolovac – stajalište kod škole, Lepavina – stajalište kod prilaza kolodvoru, Carevdar – stajalište preko puta trgovine, Vojakovački Kloštar – prilaz želj. stajalištu kod podvožnjaka i Majurec – autobusno stajalište pored željezničkog.

Putnike molimo za razumjevanje zbog otežanih uvjeta putovanja u ovom razdoblju, a dodatne informacije mogu dobiti u željezničkim kolodvorima ili na telefonu br. 060 333 444, stoji u priopćenju koje potpisuje GRJ HŽ Putnički prijevoz Zagreb, Koprivnica.

Izvor: Glas Podravine

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Informacije na linku

Kreće gradnja magistralnog vodovoda kroz podravsku općinu, poljoprivredna polja bit će prekopana

U Općini Novigrad Podravski doznajemo kako su Koming Koprivnica i Vodne Usluge Bjelovar sklopili ugovor o gradnji novog magistralnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×