19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Kapitalan projekt

Zavodu za hitnu u Koprivnici novo parkiralište za 255.800 eura, dr. Devčić: Možda već treba razmišljati i o preseljenju Zavoda
Z

Zavod za hitnu medicinu raste u svakom pogledu i ovaj infrastrukturni pomak je dokaz da će se Zavod dalje strateški razvijati - rekao je dr. Devčić.

Ne propustite

Ugovor o nabavi za gradnju novog parkirališta Zavoda za hitnu medicinu Koprivničko-križevačke županije vrijedan 255.800 eura potpisali su danas ravnateljica Zavoda Zlatica Kučko Gudelj te direktor izvođača tvrtke Dinamik.

Kako doznajemo u Županiji, gdje je ugovor i potpisan, novo parkiralište će se koristiti za 14 vozila koja pripadaju središnjici Koprivnica. Naravno, po potrebi i vozila iz ispostave Križevci i Đurđevac. Ostatak parkirališta projektiran je za osobna vozila pacijenata i djelatnika Zavoda za hitnu medicinu županije.

novo parkiralište
Ravnateljica Zavoda i direktor izvođača potpisali su ugovor u Županiji // Foto: Kckž

Inače, Zavod raspolaže s 31 vozilom, a očekuje se isporuka još tri nova vozila. Dva za sanitetski prijevoz i jedno vozilo za hitnu medicinu. Već smo više puta pisali kako naš Zavoda posjeduje jedan od najmlađih voznih parkova u državi.

Ravnateljica Zavoda Kučko Gudelj kazala je kako je vrlo sretna i zadovoljna zbog projekta.

– Krajem prošle godine, uz suglasnost Županije i dozvolu OB Koprivnica, srušili smo zgradu stare bolničke kuhinje i montažne zgrade gdje je nekad bila otorinolaringologija. Oslobodili smo taj prostor za novo parkiralište – rekla je, a u proračunu Županije je za rušenje starih objekata te izradu projekta parkirališta bilo je osigurano 50.457 eura.

novo parkiralište
Župan Koren: Konstantno brinemo o poboljšanju kvalitete zdravstvene usluge // Foto: Kckž

– Bitno je omogućiti adekvatne uvjete za prometovanje, parkiranje i servisiranje naših vozila. Naš sljedeći cilj je palijativna skrb, a ovaj projekt će se uklopiti u sveukupnu sliku i pokazati da brinemo o zdravstvenom sustavu – istaknuo je župan Darko Koren.

Mato Devčić, ravnatelj OB Koprivnica koja je ugovorom o osnivanju prava građenja ustupila česticu Zavodu naglasio je kako posljednjih godina svi svjedočimo brojnim projektima.

– Zavod za hitnu medicinu raste u svakom pogledu i ovaj infrastrukturni pomak je dokaz da će se Zavod dalje strateški razvijati. Zavod će u budućnosti vjerojatno razmišljati i o novoj lokaciji, odnosno o pojačanju funkcionalnosti i dostupnosti hitne medicinske pomoći u našoj županiji – kazao je ravnatelj Devčić.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×