26.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Završila humanitarna akcija Podravkinog kulinarskog web sitea Coolinarika.com
Z

Ne propustite

090120-donacija-mDarivanjem kuhinjskih aparata Sigurnoj kući iz Vukovara, koju je otvorila Udruga B.a.B.e, završila je humanitarna akcija „Slijedi svoje srce”. Akciju je organizirao Podravkin kulinarski web site Coolinarika.com, a vrijedne uređaje je u ime Podravke, voditeljici ove ustanove Ivani Sučić, predao direktor regije Slavonija Željko Došen.

Osim Sigurne kuće u Vukovaru, kuhinjskim aparatima Podravka daruje i SOS Dječje selo Sarajevo iz Bosne i Hercegovine, Oazu sigurnosti Kragujevac iz Srbije, Dječji dom Mladost Bijela iz Crne Gore, Ženski centar Dera e Hapur Priština s Kosova, Krizen centar Nadež Skopje iz Makedonije.

U humanitarnoj akciji koja je trajala od 15.12.2008. do 15.01.2009. sudjelovali su mnogobrojni posjetitelji Coolinarike. Oni su svojim aktivnostima na Coolinariki, unošenjem oko 1500 recepata, gotovo 12 i pol tisuća fotografija, te više od 56 tisuća komentara i blizu 18 tisuća postova na forumu, pridonijeli ispunjenju cilja akcije – darivanju onih kojima je to najpotrebnije. Sve te aktivnosti punile su jedno veliko srce dobrote na početnoj stranici Coolinarike do ostvarenja cilja, a on je bio prikupiti 100.000 srca.

Podravka vjeruje kako će darovani kuhinjski aparati biti od velike koristi i pomoći, te olakšati pripremu ukusnih jela.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi završeni

Podravska općina dobila novu, 424 metra dugu pješačku stazu, vrijednost skoro 160 tisuća eura

Završeni su radovi na izgradnji pješačke staze u naselju Gola. Sukladno Programu održivog razvoja lokalne zajednice kojeg provodi Ministarstvo regionalnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×