Završila humanitarna akcija Podravkinog kulinarskog web sitea Coolinarika.com

14:25h
0
donacija

090120-donacija-mDarivanjem kuhinjskih aparata Sigurnoj kući iz Vukovara, koju je otvorila Udruga B.a.B.e, završila je humanitarna akcija „Slijedi svoje srce”. Akciju je organizirao Podravkin kulinarski web site Coolinarika.com, a vrijedne uređaje je u ime Podravke, voditeljici ove ustanove Ivani Sučić, predao direktor regije Slavonija Željko Došen.

Osim Sigurne kuće u Vukovaru, kuhinjskim aparatima Podravka daruje i SOS Dječje selo Sarajevo iz Bosne i Hercegovine, Oazu sigurnosti Kragujevac iz Srbije, Dječji dom Mladost Bijela iz Crne Gore, Ženski centar Dera e Hapur Priština s Kosova, Krizen centar Nadež Skopje iz Makedonije.

U humanitarnoj akciji koja je trajala od 15.12.2008. do 15.01.2009. sudjelovali su mnogobrojni posjetitelji Coolinarike. Oni su svojim aktivnostima na Coolinariki, unošenjem oko 1500 recepata, gotovo 12 i pol tisuća fotografija, te više od 56 tisuća komentara i blizu 18 tisuća postova na forumu, pridonijeli ispunjenju cilja akcije – darivanju onih kojima je to najpotrebnije. Sve te aktivnosti punile su jedno veliko srce dobrote na početnoj stranici Coolinarike do ostvarenja cilja, a on je bio prikupiti 100.000 srca.

Podravka vjeruje kako će darovani kuhinjski aparati biti od velike koristi i pomoći, te olakšati pripremu ukusnih jela.