-5.6 C
Koprivnica
Srijeda, 8. veljače 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Završen projekt ‘Moj izbor ne Ne nasilju’ udruge Bolje sutra
Z

Ne propustite

Udruga osoba s invaliditetom Bolje sutra grada Koprivnice predstavila je 31. kolovoza rezultate projekta Moj izbor je NE nasilju na završnoj tiskovnoj konferenciji.

- Oglas -

Projekt je je provodila sa partnerima Koprivničko-križevačkom županijom, Gradom Koprivnica, Osnovnom školom Koprivnički Ivanec i Centrom za socijalnu skrb Koprivnica. Direktni korisnici u projektu su bili učenici Osnovne škole Koprivnički Ivanec, desetero mladih osoba s invaliditetom, roditelji, nastavnici i indirektni korisnici, cca 5000 građana Koprivničko-križevačke županije.

Glavni cilj je bio smanjenje svih oblika nasilja nad djecom i mladima sa i bez invaliditeta, edukacija roditelja, učitelja i donositelja odluka o prevenciji nasilja, informiranje lokalne zajednice o pojavama nasilja nad djecom i mladima sa i bez invaliditetom.

- Oglas -

Specifični ciljevi su bili proširiti znanja kod djece i mladiih sa i bez invaliditeta o sigurnom načinu življenja i zašti od nasilja, stvarati uvjete za društvo bez nasilja, pravo na život u zajednici koja pruža zaštitu od nasilja, manju izloženost nasilju i mogućem zlostavljanju, senzibilizirati lokalnu zajednicu o potrebama djece i mladih sa i bez invaliditeta o stvaranju sigurnog okruženja.

Svi korisnici, a posebno učenici, dobili su uvid kako prepoznati nasilje u svom okruženju, kako reagirati na njega, kako se zaštititi i kome prijaviti ako primijete nasilje. Projekt “Moj izbor je NE nasilju” bio je odobren od Ministarstva socijalne politike i mladih na natječaju za dodjelu bespovratnih sredstava projektima udruga u području prevencije nasilja nad i među djecom i mladima i vršnjačkog nasilja. Projekt je trajao od 01.09.2014. do 31.08.2015.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
loading...
- Oglasni prostor -

Najnovije

šokantne slike

[FOTO] UZNEMIRUJUĆE Nepoznati monstrum psu u nozi probušio rupu i kroz nju provukao lanac

Uznemirujuće i krajnje šokantne fotografije stižu iz varaždinske Udruge za zaštitu životinja Spas, čiji su djelatnici prije nekoliko dana...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti