FOTO: Zbog incidenta prekinuta utakmica KC lige između Inducte i Cerina

11:37h
0

101128-kcliga-mU subotu, 27. studenoga, u Sportskoj dvorani Srednje škole u Koprivnici odigrano je prvo kolo druge sezone KC lige, malonogometnog natjecanja koprivničkih rekreativaca i veterana u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport.

U ženskoj konkurenciji predstavile su se dvije nove ekipe, Hartmann i Bakovčice, a pobjeda je pripala igračicama Hartmanna.

Iznenađenje je priredila momčad Udruge za mali nogomet Koprivnica, koja je sa 3:0 svladala Active Commerce, aktualnog prvaka KC lige.

Uvjerljive pobjede postigli su Hangar 18 i Pivnica Plavi podrum protiv Grada Koprivnice i Sedme sile. Caffe bar Toxic krenuo je pobjedom protiv koprivničkih odvjetnika, dok su bodove podijelili Autolimarija Haraminčić i Šegi d.o.o. te Romantičari i Potoljik.

Nažalost, utakmica Inducte i Cerina prekinuta je nakon incidenta koji je pokvario inače odličnu sliku s prvog dana KC lige. Igrač Inducte udario je igrača Cerina te mu je ozlijedio nos, zbog čega je intervenirala i ekipa Hitne pomoći.

– Incident je bacio ružno svjetlo na KC ligu, događaj koji su publika i sudionici odlično prihvatili. Nažalost, mi kao organizatori nismo u mogućnosti utjecati na primitivno ponašanje pojedinih igrača – izjavio je Tomislav Zalar, predjsednik Koprivničke udruge za rekreativni sport.

Utakmica je nakon incidenta prekinuta, a disciplinska komisija KC lige sastat će se tijekom sljedećeg tjedna kako bi odlučila o sankcijama za sudionike incidenta te o registraciji prekinutog susreta.

Zbog zauzetosti termina u dvorani, 2. kolo KC lige odigrat će se u siječnju 2011. godine.

REZULTATI I STRIJELCI 1. KOLA

Autolimarija Haraminčić – Šegi d.o.o. 3:3
(Ninković, Samardžić, Laloš / Hajduković 2, Lukač)

Grad Koprivnica – Hangar 18 0:10
(Jembrek 3, Popijač 3, Beši 2, Slatina, Klanac)

Caffe bar Toxic – Forma Legalis 5:2
(Lazički 3, Horvat 2 / Slijepčević, Drvenkar)

Hartmann – Bakovčice (žene) 2:0
(Mihac, Korolija)

Pivnica Plavi podrum – Sedma sila 7:1
(Gerić 2, Marko Trnski, Napan, Sekovanić, Rumek, I. Barać-ag / N. Barać)

 

Cerine – Inducta (prekid)

UMN Koprivnica – Active Commerce 3:0
(Milivojević, Hontić, Petričević)

Romantičari – Potoljik 1:1
(Golenja / Bukvić)

FOTOGRAFIJE: Ivan Brkić

{vsig}sport/nogomet/11-2010/galerija-kcliga{/vsig}