4 C
Koprivnica
Srijeda, 17. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
STOŽER CIVILNE ZAŠTITE ODLUČIO

Zbog koronavirusa odgođen Obrtnički i gospodarski sajam
Z

Novi termin održavanja Sajma će se definirati u skladu s aktualnim okolnostima i ovisno o daljnjem razvoju epidemiološke situacije.

Ne propustite

Odogođen je 23. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije koji se trebao održati iduća dva vikenda u Križevcima i Đurđevcu.

Odluku o odgodi donio je Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije sukladno trenutnoj epidemiološkoj situaciji i prema procjeni epidemiološke službe županijskog Zavoda za javno zdravstvo te propisanih mjera i preporuka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske.

Novi termin održavanja Sajma će se definirati u skladu s aktualnim okolnostima i ovisno o daljnjem razvoju epidemiološke situacije, odnosno procjeni epidemiološke službe kada će biti moguće osigurati uvjete koji ne ugrožavaju zdravlje sudionika, izlagača i posjetitelja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

UZBUNE I SLAVLJA U HRVATSKOJ SAHARI

FOTO/VIDEO Anđela Lenhard Antolin predstavila svoju knjigu priča za najmlađe inspiriranu đurđevačkim posebnostima

Anđela Lenhard Antolin, poznata đurđevačka novinarka u Gradskoj je knjižnici predstavila svoju knjigu priča za djecu "Uzbune i slavlja...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×