4.6 C
Koprivnica
Utorak, 16. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
općina novigrad podravski

Zbog kvara na generatoru, smanjena pouzdanost rada, mole se mještani za razumijevanje ako rasvjeta ne radi
Z

Ne propustite

Iz Općine Novigrad Podravski obavještavaju mještane da je od HEP – Elektra Koprivnica zbog kvara na generatoru MTU signala smanjena njegova pouzdanost rada, zbog čega se do daljnjega mogu očekivati problemi prilikom uključivanja i isključivanja javne rasvjete.

– Predloženo nam je da do popravka generatora MTU signala, za uključivanje i isključivanje javne rasvjete, možemo koristiti luksomat uređaje koji bi trebali biti sastavni dio naše instalacije javne rasvjete. Mišljenja smo da do daljnjega ne koristimo luksomate iz razloga što isti nisu duži niz godina servisirani, pa je upitna njihova funkcionalnost, a servisi i vjerojatni popravci bili bi dodatni trošak koji ipak ne bi garantirao ispravan režim rada javne rasvjete. Za sada čekamo da Elektra osposobi generator MTU signala, iako to može trajati i do dva mjeseca – kažu u Općini.

Moli se građane za strpljenje i razumijevanje ukoliko javna rasvjeta, odnosno dio javne rasvjete, ne svijetli.

Takvi periodi mogu trajati nekoliko noći, nekoliko sati tijekom noći, te može biti u mraku šire područje ili samo jedan dio javne rasvjete.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Komunalac

OBAVIJEST Sutra se u Koprivnici ne naplaćuje parking

Iz Komunalca obavještavaju kako se sutra neće naplaćivati usluge parkiranja. - Na dan parlamentarnih izbora, 17. travnja 2024., neće se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×