18.5 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 15. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
ODGODA POČETKA

Zbog kvara na opremi odgođeno otvorenje klizališta, djeca će se još malo strpjeti, znamo novi termin
Z

Svi građani pozvani su danas na Božićni sajam i Tržnicu proizvoda Vinske ceste križevačkoga Prigorja koji su u tijeku, potom na koncert Roberta Marekovića i Swingersa u 19 sati, bogatu ugostiteljsku ponudu, lunapark ili jednostavno na šetnju prekrasno uređenim gradom

Ne propustite

Iz križevačke gradske uprave stigla je obavijest da je zbog kvara na opremi odgođeno za danas planirano otvorenje klizališta.

– Početak sezone klizanja u Križevcima planiran je za nedjelju, 4. prosinca u 17,30 sati. Bez obzira na to, svi građani pozvani su danas na Božićni sajam i Tržnicu proizvoda Vinske ceste križevačkoga Prigorja koji su u tijeku, potom na koncert Roberta Marekovića i Swingersa u 19 sati, bogatu ugostiteljsku ponudu, lunapark ili jednostavno na šetnju prekrasno uređenim gradom – poručili su iz gradske uprave.

Sutra, u 9 sati građani će ispred paviljona moći razmijeniti rabljenu zimsku sportsku odjeću i opremu dok u 19 sati slijedi koncert Marka Košutića.
Križevački mališani još će se dva dana morati strpjeti da zakorače na led, no zato će ih u nedjelju, nakon svečanog otvorenja, u 18 sati razveseliti svojim dolaskom Sveti Nikola.

Organizatori napominju da se tada ulaz na klizalište neće naplaćivati.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Izbori 2024.

[eTV] RIJEKE PRAVDE Kandidatkinja HSS-a Kristina Škoda Vajdić: Birajte promjene, učinimo Hrvatsku boljom i pravednijom!

Na listi koalicije Rijeke Pravde u IV. izbornoj jedinici, lista 13. redni broj 4. nalazi se članica Županijske skupštine...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×