31.5 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Nova regulacija prometa

Zbog nastavka radova u Ulici hrvatske državnosti, zatvara se raskrižje s Ulicom Taraščice
Z

Kao obilazni pravac između Ulice Taraščice i dijela Ulice hrvatske državnosti u kojem se još ne provode radovi, koristit će se Ulica Vladimira Nazora, kao spoj Ulice Taraščice i Ulice hrvatske državnosti.

Ne propustite

Zbog radova na rekonstrukciji Ulice hrvatske državnosti od utorka će u potpunosti za promet biti zatvoreno raskrižje Ulice hrvatske državnosti i Ulice Taraščice.

Nakon zatvaranja raskrižja, za prometovanje će u potpunosti biti zatvoren dio Ulice hrvatske državnosti u kojem se provode radovi na rekonstrukciji, a koji podrazumijeva dio ulice od Florijanskog trga do raskrižja s Ulicom Taraščice.

Posljedično tome, više se ni uz poseban oprez neće moći pristupiti postojećim parkirališnim površinama koje su smještene u spomenutom dijelu ulice, a u kojem se trenutačno izvodi rekonstrukcija.

Kao obilazni pravac između Ulice Taraščice i dijela Ulice hrvatske državnosti u kojem se još ne provode radovi, koristit će se Ulica Vladimira Nazora, kao spoj Ulice Taraščice i Ulice hrvatske državnosti, a prometovanje će biti regulirano postavljenom privremenom prometnom signalizacijom.

Prilikom ove posebne regulacije prometa bit će moguće koristiti ulaz na veliku parkirnu površinu koja se nalazi u Ulici hrvatske državnosti kod stambenih zgrada, kuglane i Raiffeisen banke.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Informacije na linku

Kreće gradnja magistralnog vodovoda kroz podravsku općinu, poljoprivredna polja bit će prekopana

U Općini Novigrad Podravski doznajemo kako su Koming Koprivnica i Vodne Usluge Bjelovar sklopili ugovor o gradnji novog magistralnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×