15.4 C
Koprivnica
Utorak, 28. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zbog vožnje na 2,09 promila mora platiti 10.000 kuna kazne
Z

Ne propustite

Na Prekršajni sud u Koprivnici u nedjelju je doveden 37-godišnji vozač koji je tog dana u 2.10 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,09 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 10.000 kuna.

Jučer je na Prekršajni sud u Križevcima doveden 47-godišnji vozač koji je u 4.15 sati u Križevcima upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,64 promila. Kažnjen je novčanom kaznom od 6.300 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca.

Pred križevačkog prekšajnog suca izašao je jučer i 21-godišnji vozač koji je u 4.55 sati u Križevcima vozio automobil pod 2,38 promila alkohola. Kažnjen je novčanom kaznom od 7.800 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije sedam mjeseci.

Još su dvojica vozača osuđena na visoke kazne na Prekršajnom sudu u Koprivnici. Prvi je 41-godišnji vozač koji je u subotu u 16.50 sati u Koprivnici upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita. Kažnjen je novčanom kaznom od 6.000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije tri mjeseca.

Drugi je 23-godišnji vozač koji je u subotu u 17.10 sati u Rasinji upravljao osobnim automobilom bez položenog vozačkog ispita. Kažnjen je novčanom kaznom od 6.000 kuna i zabranom upravljanja vozilima B kategorije četiri mjeseca.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Modni kutak

Prelijepa djevojka oduševila u ljetnom topiću i zanimljivoj lanenoj suknjici s prorezom

Jednostavno smo ostali bez riječi. Sve na ovoj djevojci izgleda pomno odabrano i usklađeno, od predimenzioniranih, ali hit naočala...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×