Zbog vrijeđanja policajca zaradila optužni prijedlog

12:18h
0
Ilustracija

Na području Policijske uprave koprivničko-križevačke dogodila su se u protekla 24 sata dva prekršaja narušavanja javnog reda i mira, drsko ponašanje u Križevcima te omalovažavanje i vrijeđanje policijskog službenika u Koprivnici.


Do narušavanja javnog reda i mira u Koprivnici došlo je u ulici Dr. Željka Selingera, a za to je zaslužna sasvim trijezna 35-godišnja žena. Ona je iznervirana policijskim postupanjem zbog događaja u kojem je i sama sudjelovala, počela vrijeđati policijskog službenika.

Taj će je nepromišljeni postupak stajati podnošenja optužnog prijedloga za prekršaj narušavanja javnog reda i mira Prekršajnom sudu u Koprivnici.

Policijski su se službenici bavili i obiteljskim nasiljem. Naime, u navedenom vremenu na području Policijske uprave dogodila su se dva incidenta okaraktezirana kao prekršaji nasilničkog ponašanja u obitelji i to u Molvama te Koprivnici. Jedna je osoba zadržana do otrježnjenja.

Dovršeno je i kriminalističko istraživanje zbog sumnje da je 41-godišnjak s koprivničkog područja nedozvoljeno trgovao rezanim duhanom bez markica Ministarstva financija. Osumnjičenom je oduzeto šest kilograma rezanog duhana te je protiv njega podnesena kaznena prijava.

čitam...