transfera k'o u priči

Zekić iz Osijeka u Koprivnicu dovodi svog ljubimca, Argentinac odlazi na posudbu u Zaprešić

Grgić pokriva sve pozicije na desnoj strani i dolazi kao izravna konkurencija Bogojeviću i Bosecu

15:51h
0
Slaven Belupo i Osijek // Foto: Ivan Brkić
Zekić je tek došao i već vuče prve konce // Foto: Ivan Brkić

Nakon što je Slaven jučer dogovorio bivšeg trenera Osijeka, koji je danas i službeno predstavljen, u Koprivnici bi se uskoro trebao pojaviti još jedan Slavonac. Ovaj put igrač Osijeka Alen Grgić, koji bi, prema pisanju Germanijaka, trebao doći na posudbu.

S obzirom na to da nije u Bjeličin planovima, Grgićev se dolazak u Koprivnicu, pogotovo nakon što je Zekić postao trener, mogao i očekivati, jer isti godinama imaju dobar odnos. Točnije, Zekić ga je prije nekoliko godina gurnuo u prvi sastav Osijeka, a i lani su zajedno bili u mađarskom Diosgyoru.

Grgić (27) pokriva sve pozicije na desnoj strani i dolazi kao izravna konkurencija Bogojeviću i Bosecu, no tko zna, možda ga Zekić vidi i na nekoj novoj poziciji, pogotovo kada se zna da Slaven ima problema s igrom prema naprijed, odnosno napadačima.

Tu nije kraj novostima s Apaša, jer prema pisanju Germanijaka, iz Koprivnice odlazi još jedan igrač koji se baš i nije naigrao. Argentinac Gonzalo Gammara, tako bi, uskoro trebao na jednogodišnju posudbu u Zaprešić, gdje će se pridružiti tamošnjem drugoligašu.

Lijevi branič, kojemu su 22 godine, u Koprivnicu je došao lani, i odigrao je 13 utakmica uz jedan postignuti pogodak.