22.9 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zelena čistka 26. travnja u Koprivnici
Z

Ne propustite

Grad Koprivnica i ove će godine sudjelovati u velikoj akciji Zelena čistka, koji se u Hrvatskoj organizira u subotu 26. travnja 2014. godine.

Nositelj ovogodišnje organizacije su Hrvatske Šume i Šumarsko društvo, a suorganizatori i sudionici su Planinarsko društvo „Bilo” i „Pevec”, Biciklistički klub „Rotor”, Izviđači  Kamengrad, Policijska uprava Koprivnica, Udruga Kopriva, G.K.P. Komunalac,  Dobrovoljno Vatrogasno društvo Reka, MO Reka,  te svi ostali građani kojima je priroda prirasla srcu i voljni su sudjelovati u ovoj akciji i druženju u prirodi.

Lokacija koje je ove godine određena nalazi se na području Grada Koprivnice, Mjesnog odbora Reka i spada u Gospodarsku jedinicu Dugačko Brdo.

Okupljanje je predviđeno između 9.30 i 10.00 sati kod Planinarske kućice „BILO” (druga baraka Dugačko Brdo), a akcija će se provoditi do 13 sati.

Poželjan je vlastiti prijevoz (za hrabre i odvažne bicikl ili cipelcug)  dok je za građane koji neće imati vlastiti prijevoz okupljanje od 9.00 do 9.30 sati na koprivničkom gradskom sajmištu (ispred vage), odakle će se organiziranim prijevozom prebaciti na lokacije za čišćenje.

Osoba za kontakt je Zdenko Lončarić tel. 098 209381.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Nakon očevida

FOTO/VIDEO Krš i lom na raksrižju izazvao 72-godišnjak, drugi vozač je u bolnici, evo detalja

Poznati su detalji jučerašnjeg sudara na vrlo prometnom koprivničkom raskrižju. Kako javlja policija, u 8.25 nesreća se dogodila na raskrižju...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×