19.3 C
Koprivnica
Srijeda, 19. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
pozitivno i ohrabrujuće

Želite li pitati liječnike o onome što vas muči? Udruga Nismo same u Koprivnici priređuje ‘zdravu kavu s doktorima’
Ž

Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje

Ne propustite

Udruga žena oboljelih i liječenih od raka Nismo same u sklopu svog projekta Nisi sama – educiraj se uz zdravu kavu s nama održava niz aktivnosti vezanih uz informiranje žena svih dobnih skupina o važnosti prevencije raka dojke.

Cilj projekta je prevencija i promocija zdravlja i zdravih navika te povećanje svijesti građana Republike Hrvatske o važnosti prevencije.

Projekt se temelji na organizaciji ‘zdravih kava’ u 15 gradova diljem Hrvatske i devet radionica u prostoru Udruge. Kave su namijenjene ženama svih generacija, bez obzira na njihovo zdravstveno stanje, a zamišljene su kao neformalni razgovor građana s liječnicima o svim pitanjima koja ih muče, a koja, ili nemaju kome postaviti, ili ih se ne usude postaviti svome liječniku.

‘Zdrava kava s doktorima’ održat će se u srijedu, 16. studenog, s početkom u 17.30 sati u pivnici ‘K Franzu’ u Koprivnici (Ulica Hrvatske državnosti 10).

Uz članice Udruge na kavi će biti prisutni: Ivona Poljak, psihologinja s Kliničkog bolničkog centra Zagreb, Ivana Tirić,  dr. med., spec. interne medicine, subspec. gastroenterologije, voditeljica Odjela za gastroenterologiju, hematologiju i onkologiju u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, Iva Kardum Fucak, dr. med. spec. internističke onkologije, onkologinja u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica, Ivica Stanišić, dr. med., subspec. ginekološke onkologije, Voditelj odjela za ginekologiju i opstetriciju u Općoj bolnici „Dr. Tomislav Bardek“ Koprivnica te ginekolozi dr. Goran Bojanić i dr. Ivan Pavlović.

‘Zdrave kave s doktorima’ do sada su se održale u Karlovcu, Sisku, Vukovaru, Šibeniku, Zaboku, Ludbregu i Slavonskom Brodu, a ostavile su jako pozitivan i ohrabrujući utjecaj na žene te okupile više od 300 sudionika.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Osvaja

Prozračni outfit na lijepoj Koprivničanki je za peticu, ovako izgleda look rođen za ljeto

Da je počelo ljeto možemo vidjeti na svakom koraku - ne samo da je nama vruće, već se i...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×