CENTAR+

Želite naučiti svirati gitaru, bass gitaru ili bubnjeve, pa i naučiti pjevati? FUNK organizira besplatne radionice, javite se

Radionice su namijenjene starijima od 14 godina.

13:31h
0
gitara
Ilustracija // Foto: Envato Elements

Udruga FUNK u sklopu projekta Centar+, surađujući s Udrugom RockLive organizira radionice. RockLive škola sastoji se od škole sviranja gitare, bass gitare i bubnjeva, kao i škole pjevanja.

Radionice su potpuno besplatne, a prijave traju do 15. svibnja. Škola će se održavati dvaput tjedno u prostoru FUNK-a smještenom u koprivničkom Kampusu. Trajat će devet mjeseci, počevši od svibnja ove godine. Osim toga, nakon devet mjeseci krenut će novi, jednako dugi ciklus. Raspisat će se novi natječaj za polaznike, a postojeći će imati prednost za nastavak.

RockLive školu vodit će koprivnički glazbenici: Ivan Grobenski (gitara), Borna Ilić (bass gitara), Karlo Knežević (bubanj) i Romana Pavliša (pjevanje).

Prijaviti se za radionice možete ovdje. Inače, radionice su namijenjene starijima od 14 godina.

– Za sudjelovanje na radionici gitare i bass gitare potrebno je imati vlastiti instrument (akustični ili električni), dok za bubanj i pjevanje nikakva oprema nije potrebna. Čekamo vaše prijave, broj mjesta je ograničen. Za dodatna pitanja možete nas kontaktirati na mail savez.udruga.funk@gmail.com – poručuju iz FUNK-a.