23 C
Koprivnica
Subota, 25. svibnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
evo kada i gdje

Želite se baviti turizmom? Dođite na zanimljivo predavanje o jednoj uspješnoj kući za odmor u organizaciji TZ Središnja Podravina
Ž

Ako tek razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili želite poboljšati postojeći objekt i ponudu ovo je prava prilika za razmjenu iskustava i dobivanje informacija

Ne propustite

Kako bi potaknula sve zainteresirane za bavljenje turizmom na svojem području Turistička zajednica područja Središnja Podravina organizira prezentacije o jednoj uspješnoj kući za odmor iz Baranje.

Riječ je o Kući Biljkinog oca koja se nalazi u baranjskom selu Lug, a o njoj će govoriti sam vlasnik Vedran Grizbaher.

– Na prezentacije su dobrodošli svi, a pogotovo oni koji se bave turizmom ili posjeduju kuće za odmor, a bit će posebno korisne za sve one koji tek planiraju pokrenuti svoj posao jer će iz ovoga primjera moći doznati sve što ih zanima – poručili su.

Prezentacije će se održati u dva termina i na dva različita mjesta u petak 14. travnja.

Prva prezentacija bit će u Molvama s početkom u 17 sati, a održat će se u konferencijskoj dvorani u općinskoj zgradi. Druga prezentacija bit će u 19 sati u Novigradu Podravskom u dvorani ZKF u sklopu Vatrogasnog doma.

Ulaz je slobodan i nisu potrebne najave, a sve dodatne informacije možete dobiti u Turističkoj zajednici područja Središnja Podravina.

Spomenimo, kuća Biljkinog oca dobila je nagradu Najbolja tradicijska kuća za 2022. godinu u sklopu akcije Najiznajmljivač u organizaciji Ministarstva turizma i sporta i Hrvatske turističke zajednice.

– Ako tek razmišljate o pokretanju vlastitog posla ili želite poboljšati postojeći objekt i ponudu ovo je prava prilika za razmjenu iskustava i dobivanje informacija – poručili su iz Turističke zajednice područja Središnja Podravina

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Tragedija u Kloštru Podravskom

Bisiklist na kojeg je naletio 39-godišnjak je preminuo, koprivnički tužitelji otvorili istragu

Kako upravo doznajemo, Općinski su državni odvjetnici u Koprivnici otvorili istragu protiv 39-godišnjaka zbog osnovane sumnje da je skrivio...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×