28.8 C
Koprivnica
Ponedjeljak, 17. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRAJE DVA TJEDNA

Želite se riješiti granja? Odvoz na području Koprivnice počinje 13. ožujka, evo kada i gdje možete odložiti svoje
Ž

Prošle godine je u kampanji odvoza granja prikupljeno i zbrinuto 624 kubna metra

Ne propustite

Odvoz granja koji Komunalac svake godine obavlja na području grada Koprivnice ove godine počinje 13. ožujka i trajat će dva tjedna, do 24. ožujka.

Granje će se zbrinuti na Kompostani Herešin gdje će ući u proces kompostiranja te će iz njega nastati komposti prve klase DomKo.

– Molimo građane da granje odlože na javnu površinu, izvan dvorišta, na pristupačno mjesto za teretna vozila, tako da ne smeta prometu, najkasnije do sedam sati na dan odvoza. Molimo građane da granje vežu u snopove za ručni utovar, a duže komade granja koje nije pogodno za vezanje u snopove odlože tako da je odrezani dio grane na istoj strani hrpe – naglasili su iz Komunalca.

Spomenimo na kraju, prošle godine je u kampanji odvoza granja prikupljeno i zbrinuto 624 kubna metra.

Raspored odvoza granja po ulicama i datumima možete pogledati OVDJE.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bolenov dravski put

FOTO Predstavljen projekt izgradnje interpretacijskog centra u Goli, gradit će se pristanište na Dravi, razvijati turističke atrakcije i održivi oblici turizma

Početna konferencija projekta Interpretacijski centar Bolenov dravski put okupila je u prostorijama Koprivničko-križevačke županije dionike ovog važnog projekta za...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×