10.4 C
Koprivnica
Subota, 15. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
javni red i mir

Željka (55) priredila show u đurđevačkoj pošti, iz čista mira izvrijeđala ženu ispred sebe, a zatim i dvije djelatnice, govorila im da su kobile, majmuni, ku…
Ž

Kažnjena je novčano sa 60 eura, a mora platiti i trošak postupka u iznosu 15 eura

Ne propustite

Nepravomoćnom presudom Općinskog suda u Koprivnici, stalna služba Đurđevac, 55-godišnja Željka novčano je kažnjena sa 60 eura zbog showa koji je početkom godine priredila u poštanskom uredu u Đurđevcu. Željka je tom prilikom bila prilično nervozna pa se verbalno obrušila na čak tri žene, od čega su dvije zaposlenice pošte.

Javni red i mir počela je remetiti oko 14 sati kada se okomila na Dubravku, za koju je smatrala da je stala u red ispred nje.

– Govno, pi… ti materina – poručila joj je iz čistog mira, nakon čega su je djelatnice pošte pokušale smiriti. Međutim, u tome nisu uspjele, štoviše, samo su izazvale dodatni bijes kod Željke.

– Boli te ku…, k…o mala, kobila, smeće, majmun – derala se na djelatnicu Petru koja ju je opomenula da prestane kršiti javni red i mir.

Ni tu nije stao Željkin show, koja se nakon toga prostačkim jezikom obratila i Božici, koja joj je, pak, poručila da mora ispuniti obrazac.

– Šta ćeš ti koji ku… meni govoriti šta ja trebam popuniti – odbrusila je djelatnici pošte.

Nakon toga reagirala je policija, koja je u konačnici protiv Željke podnijela optužni prijedlog. Na temelju dokumentacije sudac je ustvrdio da su ispunjeni svi uvjeti prekršajnog zakona i Željku je proglasio krivom. Izrekao joj je novčanu kaznu od 60 eura, a mora platiti i trošak postupka u iznosu 15 eura.

Inače, propisana kazna za nedjelo poput ovog je od 20 do 100 eura, no kako smo napisali, presuda je nepravomoćna i Željka se na nju mogla žaliti. Je li isto napravila nije nam poznato…

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Sezona dolazi

Trikovi za vrt iz prošlog stoljeća: Ove biljne kupke su najbolja prihrana

Vrijeme sjetve i sadnje pojedinih povrtnih kultura već je počelo, a prava sezona tek dolazi. Ovi trikovi za vrt...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×