14.6 C
Koprivnica
Nedjelja, 14. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Gradska sjednica

Željka Marković-Bilić imenovana je ravnateljicom Regionalnog znanstvenog centra za osnovnoškolski odgoj i obrazovanje u STEM području – LORI
Ž

Odbor za izbor i imenovanje na svojoj sjednici razmatrao je dostavljenu prijavu te je utvrdio da ista predana u roku

Ne propustite

Na gradskoj sjednici Grada Ludbrega imenovana je ravnateljica Regionalnog znanstvenog centra za osnovnoškolski odgoj i obrazovanje u STEM području – LORI.

Ravnateljicom Centra imenovana je Željka Marković-Bilić, profesorica hrvatskog jezika i književnosti.

– Odbor za izbor i imenovanje na svojoj sjednici razmatrao je dostavljenu prijavu te je utvrdio da ista predana u roku, da kandidatkinja ispunjava sve uvjete iz natječaja te da ju uz prijavu priložena sva potrebna dokumentacija – objašnjeno je na sjednici.

Podsjetimo, ustanova je registrirana za djelatnosti neformalnog odgoja i obrazovanja, s naglaskom na promicanje STEM i STEAM područja, popularizaciju prirodnih predmeta i organizaciju seminara, kongresa i predavanja. Svoje djelatnosti obavljat će u novim, suvremenim i moderno opremljenim zgradama u sklopu kompleksa bivšeg Mlina u Kalničkoj ulici u Ludbregu, gdje će biti smještene prve Newton učionice u Hrvatskoj, građene i uređene po poznatom i popularnom norveškom modelu podučavanja.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Uživali u plesnim izvedbama

FOTO/VIDEO Veselo je na plesnom spektaklu u Virju koji je okupio 800 natjecatelja iz cijelog svijeta

Ovog vikenda u Virju se održao pravi plesni spektakl! Naime, Virje je domaćin velikog međunarodnog plesnog natjecanja Croatian trophy te...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×