nk kalinovac

Željko Ostrman preuzeo Kalinovčane, uprava još traži pojačanja

Trenersku poziciju od prošlog tjedna je preuzeo Željko Ostrman, poznati trener s bjelovarskog područja koji je vodio Croatiju iz Grabrovnice u njenim zlatnim vremenima

08:00h
0
Podijeli objavu
Nk Tomislav - Nk Kalinovac
Detalj s utakmice Kalinovca i Tomislava iz Drnja u jesenskom dijelu sezone // Foto: Ivan Brkić

Trenersku poziciju NK Kalinovca od prošlog tjedna je preuzeo Željko Ostrman, poznati trener s bjelovarskog područja koji je vodio Croatiju iz Grabrovnice u njenim zlatnim vremenima.

U zimskoj stanci klub je prvo napustio trener Celiščak da bi zatim otišli i standardni prvotimci vratar Balala te igrači Nikola i Luka Posavec, Golubić i Kovačić čime je klub znatno oslabljen.

Budući da prijelazni rok još nije zaključen nije sigurno da još netko neće napustiti klub, a uprava se trudi dovesti nove igrače jer s ovim kadrom se ne mogu očekivati dobri rezultati.

Pojačanja se očekuju već ovoga tjedna jer su pregovori u tijeku, a o imenima uprava ne želi govoriti dok sve ne bude riješeno.

Nk Kalinovac - Nk Sloga
Foto: Ivan Brkić

Trenersku poziciju od prošlog tjedna je preuzeo Željko Ostrman, poznati trener s bjelovarskog područja koji je vodio Croatiju iz Grabrovnice u njenim zlatnim vremenima.

On sam kaže kako se još nisu ekipirali i očekuje kako će uprava popuniti praznine u kadru s kvalitetnim pojačanjima kako bi bili što konkurentniji u prvenstvu.

U nedjelju su Kalinovčani odigrali i prvu pripremnu utakmicu na domaćem terenu protiv Pitomače i izgubili sa 6:2.

Na utakmici je bilo vidljivo da trenutni igrački kadar ne može parirati odličnim gostima koji su u vrhu Međužupanijske lige i da će imati velikih problema u nastavku prvenstva i kupa ako uprava ne dogovori kvalitetna pojačanja.

Podijeli objavu