7.4 C
Koprivnica
Četvrtak, 28. studenoga 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -

Gastro

- Oglasni prostor -
vodič za začine

KUHAJTE KAO CHEF U koja jela se stavljaju suhi ili svježi, a kad ih je dobro prepržiti na ulju…evo par savjeta

Ako želite najbolji okus od svakog začina koji koristite, stručnjakinja za začine dr. Kanchan Koya savjetuje da ih pomalo dodajete tijekom svakog koraka pripreme hrane. U tradicionalnim jelima poput curryja ili variva prvi je korak dodati sve začine u vruće ulje. Aromatični...
mljac

Brzi tart od čokolade oduševit će sve kojima ga poslužite

Želite li nešto slatko, a da je brzo gotovo bez puno pripreme, onda je ovaj tart savršen za vas. Potrebno vam je oko 75 g badema, šest žlica šećera, oko 160 g brašna, ¼ žličice soli, oko 90 g hladnog...
hrana za van

FOTO Novo u gradu! Dos Avocados zadovoljit će zahtjevna nepca zdravom i ukusnom hranom s puno avokada

Svi ljubitelji dobre hrane u Koprivnici i okolici ponovno su došli na svoje! Danas je otvoren Dos Avocados u Ulici Ante Starčevića 28. Već dobro nam poznati poduzetnički par Danijela Rein i Tihomir Čulig iz Starigrada, prošle su godine otvorili...
jeste li znali?

Treba li se tikvica čuvati u hladnjaku ili može biti na sobnoj temperaturi? Evo odgovora na to pitanje

Jedno od povrća koje se može jesi u različitim oblicima i pripremiti na brojne načine je tikvica. Najčešće je jedemo ljeti, ali se u trgovinama može kupiti i u ostalim mjesecima u godini. No tijekom ljeta kada najviše rodi, pitanje...
- Oglas -
čarolija okusa

Savršeni popečci od tikvice gotovi u tren

Kraj je ljeta, a vrtovi donose bogatstvo raznog povrća. Jedno od njih je i tikvica koja se može pripremiti na razne načine, a jedan jednostavan recept donosi i KTC. Za pripremu je potrebno 400 grama tikvica, 70 grama polutvrdog sira, 150...
Fešta traje

FOTO/VIDEO Kome treba paška janjetina kad imamo podravsku! Sesvečani majstorski pripremili ovu deliciju, sladokusci uživali

Teško ćete naći nekoga tko ne voli janjetinu, a znaju to i u Podravskim Sesvetama. Zato su u današnji bogat program povodom Dana općine uklopili i besplatnu podravsku janjetinu za posjetitelje. Da je finoj, mekoj i mirisnoj janjetini teško odoljeti ne...
Tradicija i običaji

FOTO/VIDEO Kada ste zadnji put vidjeli kako se peče kruh u pravoj zidanoj peći? Pogledajte kako u Grabrovnici čuvaju to umijeće od zaborava

Kada ste posljednji put vidjeli kako se peče kruh u pravoj, zidanoj krušnoj peći? Upravo je to pokazala Lidija Kovačić-Dmitrus, koja je demonstrirala kako se priprema i peče domaći kruh u peći koju je zazidao njen otac. Sve se događalo u...
Druženje i zabava

FOTO/VIDEO Veselo je na proslavi Rokova u Kozarevcu, sve generacije uživaju uz kotlovinu, tamburaše i razne druge sadržaje

Veselo je danas u Kozarevcu! Cjelodnevna zabava i druženje organizirano je povodom Rokova, a svatko može naći nešto za sebe. Kulinarske ekipe natječu se u pripremi slasne kotlovine, mališani uživaju u igri na napuhancima, igrao se nogomet, a ima i dobre...
- Oglas -
Dan mještana

FOTO Molvarci pokazali da su majstori kotlovine, evo tko su bile najbolje ekipe kuhara

Jučer su na Danu mještana u Molvama brojne ekipe pokazale svoje umijeće pripremanja kotlovine. Svatko je imao neku svoju tajnu kojom je želio napraviti najslasniju kotlovinu, no na kraju su tri ekipe bile najbolje od svih. Prvo mjesto osvojila je ekipa...
Povodom Dana općine

FOTO/VIDEO Svega ima na Danu mještana u Molvama, vrti se vol, utrkuje se, dijeli kotlovina, a feštat će se uz koncert i kad padne mrak

Molve su ovaj mjesec cijele u znaku Dana općine, a danas je organizirano još dobre zabave. Dan mještana okupio je sve željne druženja, dobre hrane, glazbe i super atmosfere. Sve je počelo natjecanjem u pripremanju kotlovine u 17 sati, a da...
- Advertisement -

Najnovije

"Krivi Billy s Inishmaana"

FOTO/VIDEO Kazališna poslastica u Koprivnici privukla brojne gledatelje

Dom mladih danas je mjesto još jedne odlične premijere koju je Ludens doveo u Koprivnicu. "Krivi Billy s Inishmaana" kazališna...
- Oglasni prostor -
×