Križevčanka Tena Marijanović za sebe može reći kako je ostvarila jednu od velikih životnih želja. Nakon dugo promišljanja i rada za druge odlučila uzeti stvari u svoje ruke, te je otvorila obrt, pa sada izrađuje ukusne slastice.
Dođete li u...
Restoran & Catering Katarza nudi vrhunsku uslugu organizacije svadbenih svečanosti, domjenaka, prezentacija, seminara, poslovnih sastanaka i ručkova, završnih proslava za kraj godine, kao i drugih svečanosti poput proslava krštenja, Prvih pričesti, Svetih potvrda, karmina, obiteljskih ručkova, matura i mnogih...
Što s limunom koji ste samo djelomično iskoristili?
Kad sljedeći put budete trebali naribati malo korice od limuna u kolač ili kremu, radi posebnog okusa, zaledite ostatak limuna, jer ćete ga tako moći iskoristiti i za druge stvari.
Što s limunom...
Jezero Batinske u Kalinovcu danas je mjesto dobre zabave i natjecanja u kuhanju bolonjeza.
Dobrovoljno vatrogasno društvo organiziralo je Vidovo na Batinskama, a prvi put su tu vatrogasne igre i Bolonjezijada.
Program je počeo u 10.30 okupljanjem ispred kapele sv. Vida,...
U centru Koprivnice danas su se okupili ljubitelji dobrog vina, gastronomskih užitaka i pozitive - počeo je Bregfest.
Bregfest predstavlja vina iz vinarija Bregovite Hrvatske, jedne je od četiri hrvatskih vinskih regija, u čijem su sastavu vinogorja Zagorja i Međimurja,...
Radionica "Kratko putovanje Bregovitom Hrvatskom" održana je u Županijskoj komori Koprivnica, a vodio ju je književnik, sommelier i vlasnik vinoteke Bonum Darko Pernjak.
Dvadesetak polaznika upoznalo je Središnju bregovitu Hrvatsku kroz kušanje šest vina iz te vinske regije. Poseban naglasak...
Restoran & Catering Katarza nudi vrhunsku uslugu organizacije svadbenih svečanosti, domjenaka, prezentacija, seminara, poslovnih sastanaka i ručkova, završnih proslava za kraj godine, kao i drugih svečanosti poput proslava krštenja, Prvih pričesti, Svetih potvrda, karmina, obiteljskih ručkova, matura i mnogih...
Štruklijada na Spravišču i ove je godine privukla ljubitelje ove delicije koji su besplatno mogli degustirati, ali onda i ocijeniti najbolje štrukle.
U pripremanju se natjecalo 14 ekipa, a titulu najboljih i nagradu od 300 eura osvojila je Gradska četvrt...
Posjetitelji Spravišča danas su mogli osladiti nepce pečenim volom i zabaviti se uz križevačke tamburaše.
Vola na ražnju ispekli su pripadnici DVD-a Lemeš Križevački.
- Pečenje vola na ražnju je tradicija Križevačkog velikog spravišča s obzirom da legenda kaže da su...
Picokijada je blizu, a Organizacijski odbor već tradicionalno organizira natjecanje u spremanju jela od piletine pod nazivom „Picoki po piščoke“.
Natjecanje će se održati u petak, 28. lipnja, s početkom u 16 sati u Gradskom parku pored crkve Sv. Jurja.
-...