7.4 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zlatno pakiranje Vegete u povodu 50. rođendana
Z

Ne propustite

090409-vegeta-mNajpoznatija Podravkina marka Vegeta obilježava ove godine svoj 50. rođendan. U skladu sa zlatnom brojkom svojeg postojanja, prva proizvodnja jubilarne, “zlatne Vegete” započela je u četvrtak 9. travnja, a liniju za proizvodnju svečano je u rad pustio predsjednik Uprave Podravke Zdravko Šestak, priopćeno je iz koprivničke kompanije.

– Podravka konstantno ulaže u nove tehnologije i unapređenje Vegeta proizvoda i njezinih pakiranja, a godina u kojoj smo trenutno za Vegetu je zlatna, jer 16. svibnja 1959. godine ključan je datum u povijesti Vegete. Tada je prof. Zlata Bartl zajedno sa svojim stručnim timom ljudi zabilježila recepturu Vegete onakvu kakvu je i danas koristimo. Kreirana je jedna potpuno nova kategorija na tržištu, a Vegeta je tijekom godina postala sinonim za cijelu kategoriju univerzalnih dodataka – rekao je Zdravko Šestak.

“Zlatna Vegeta” u pakiranju od 250 g i 500 g moći će se uskoro naći na prodajnim mjestima na tržištu RH. Vegeta se prodaje u četrdesetak zemalja svijeta, a njezin se uspjeh temelji na prepoznatljivosti, tradiciji i kvaliteti samog proizvoda, jer nakon što su potrošači prepoznali dodatnu vrijednost Vegete, u velikoj su se mjeri poistovjetili s markom. Vegeta to povjerenje i vjernost ove godine u znaku rođendanskog broja 50 obilježava i nagrađuje.

Budući da je Vegeta bila inovacija u prehrambenoj industriji, korištenje plave boje na ambalaži odavao je hrabrost marketinškog tima ’50-ih godina, jer u to vrijeme plava boja nije bila percipirana kao prehrambena boja. No, upravo plava boja tijekom godina postala je zaštitni znak marke Vegeta, kao i neizostavni dio kulinarske tradicije.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Kao vjetar

NEVJEROJATNO Divljaci jurili kroz našu općinu, jedan nagazio 169 na sat, ni drugi nije puno zaostajao!

Velika jurnjava kroz Pitomaču zadala je glavobolju policiji tijekom jučerašnjeg dana. Kako navode, pet minuta iza ponoći radar je "uhvatio"...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×