15.4 C
Koprivnica
Utorak, 18. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zlato za Zlatni Pan
Z

Ne propustite

Vlado Sobota, direktor proizvodnje Carlsberga Croatia (u sredini) s predstavnicima Monde SelectionaZlatni Pan osvojio je zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu; Uz prošlogodišnju nagradu za izvrsnost okusa The Superior Taste Award, ovo je još jedno značajno priznanje struke za pivo koje su odabrali hrvatski potrošači.

Zlatni Pan, pivo koje su 2009. godine razvili pivarski majstori Carlsberga Croatia zajedno sa 600 hrvatskih ljubitelja piva, dobilo je još jednu međunarodnu potvrdu struke za vrhunsku kvalitetu. Naime, Zlatni Pan osvojio je zlatnu medalju na međunarodnom natjecanju u kvaliteti Monde Selection u Bruxellesu.

Vlado Sobota, direktor proizvodnje Carlsberga Croatia, sinoć je na svečanoj dodjeli nagrada Međunarodnog instituta za ocjenjivanje kvalitete Monde Selection u Bruxellesu preuzeo prestižno priznanje za kvalitetu Zlatnog Pana. „Zlatni Pan rezultat je zajedničkog rada naših pivarskih majstora i hrvatskih potrošača koji su aktivno sudjelovali u procesu stvaranja i odabira svog savršenog piva. Drago nam je da je struka još jednom potvrdila njihov odabir, a time i našu spremnost da pažljivo slušamo i uvažavamo zahtjeve naših potrošača“, istaknuo je Sobota tom prilikom.

Monde Selection nagrada dodatno potvrđuje usmjerenost koprivničke pivovare na kvalitetu u proizvodnji piva koja podrazumijeva korištenje samo najboljih sirovina uz primjenu sustava upravljanja sigurnošću hranom prema normi ISO 22000. Ujedno, Carlsberg Croatia jedina je hrvatska pivovara s ISO certificiranim integriranim sustavom upravljanja koja garantira provedbu strategije izvrsnosti kako u proizvodnji tako i u cjelokupnom poslovanju kompanije.

Monde Selection priznati je međunarodni institut koji djeluje od 1961. godine primjenjujući visoke kriterije za testiranje i objektivno ocjenjivanje kvalitete proizvoda iz cijelog svijeta zbog čega slovi za nepristranog svjedoka kvalitete.

Zlatni Pan spravljen je prema pažljivo osmišljenoj originalnoj recepturi, a uz jedinstvenu zlatnu boju, odlikuje se prepoznatljivom punom pivskom aromom, uz nešto izraženiju, ali profinjenu gorčinu dobivenu uporabom posebne sorte hmelja uzgojene u Hrvatskoj. Uz hrvatske potrošače, posebnost i kvalitetu Zlatnog Pana prepoznao je i The International Taste & Quality Institute koji je ovom pivu zlatne boje 2010. godine dodijelio i nagradu za izvrsnost okusa The Superior Taste Award.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

To je to

Tko ima bolji stil? Ove dvije zgodne frendice očaravaju, svaka ima svoj tajni adut

Zgodne frendice na špici su ovog vikenda privukle pozornost svojom bezbrižnom elegancijom. Kad bi morali i birat čiji nam se...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×