26.5 C
Koprivnica
Nedjelja, 23. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
nova presuda

Zlostavljača (24) koji je spolno uznemiravao dijete koprivnički sud kaznio tek uvjetno, tužitelji se pobrinuli da pravda, ipak, bude zadovoljena, evo koliko je dobio
Z

Utvrđeno je da uvjetna osuda nije primjerena sankcija s obzirom na težinu i okolnosti počinjenih kaznenih djela

Ne propustite

Županijski sud u Varaždinu usvojio je žalbu Općinskog državnog odvjetništva u Koprivnici i mladić koji je prvotno kažnjen samo uvjetno zbog bludnih radnji prema djeltetu mlađem od 15 godina, ipak će iza rešetaka.

Naime, sada 24-godišnjak proglašen je krivim zbog počinjenih kaznenih djela spolne zlouporabe djeteta mlađeg od 15 godina, upoznavanja djece s pornografijom i zadovoljenja pohote pred djetetom mlađim od 15 godina. Ova nedjela radio je od rujna 2017. godine do veljače 2018. godine na koprivničkom području.

Prvostupanjskom presudom na Općinskom sudu u Koprivnici osuđen je samo uvjetnom osudom s utvrđenom jedinstvenom kaznom zatvora u trajanju od jedne godine i rokom kušnje od tri godine, međutim Općinsko državno odvjetništvo u Koprivnici uložilo je žalbu na takvu presudu, koju je Županijski sud u Varaždinu prihvatio.

– Utvrđeno je da uvjetna osuda nije primjerena sankcija s obzirom na težinu i okolnosti počinjenih kaznenih djela. Preinakom odluke okrivljenik je osuđen jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od jedne godine i osam mjeseci. Od toga je osuđen na osam mjeseci zatvora, a jednu godinu provest će uvjetno uz rok kušnje od tri godine – stoji u priopćenju suda.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Radovi završeni

Podravska općina dobila novu, 424 metra dugu pješačku stazu, vrijednost skoro 160 tisuća eura

Završeni su radovi na izgradnji pješačke staze u naselju Gola. Sukladno Programu održivog razvoja lokalne zajednice kojeg provodi Ministarstvo regionalnog...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×