Okusite Baranju u srcu Podravine, ovoga vikenda u Pizzeriji Grof na Danima Baranjske kuhinje, a u međuvremenu se pripremite za još jednu uzbudljivu avanturu okusa!
Na portalu ePodravina dijelili smo dva čobanca, a u njima će uživati Svjetlana Herak, koja samo treba doći na Dane Baranjske kuhinje u Pizzeriju Grof i javiti se osoblju, a mi joj želimo dobar tek i dobru zabavu!
Dragi ljubitelji gastronomije, doživite nezaboravan spoj okusa i tradicije dok kuhari Pizzerije Grof udružuju snage s kuharima Didinog Konaka iz Baranje!Na dlanu Kopačkog rita, uklopljen u staru arhitekturu tog kraja, uz svu ljepotu i bogatstvo, svoje mjesto pod baranjskim suncem pronašlo je Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo „Didin konak“ vlasnika i voditelja Viktora Tašića, poznato po starinskim domaćim jelima, ribljim specijalitetima i neodoljivim pikanterijama začinjenih jela baranjskog kraja!
U najpoznatijim jelima slavonskih okusa moći ćete uživati u cjelodnevnom meniju Pizzerije Grof, baš kao to čine kuhari u gastronomskoj ponudi poznatog Didinog Konaka:
PRIDRUŽITE SE DANIMA BARANJSKE KUHINJE:
Pet/Sub/Ned od 19.01. do 21.01.
Pet/Sub/Ned od 26.01. do 28.01.
Zapratite nas na Facebooku: https://shorturl.at/bqrRZ
Dostupni Specijaliteti Baranjske Kuhinje s potpisom Didin Konak
Kako bi doživljaj jela bio potpun, u petak 19. siječnja će vas dočekati tamburaši Trio 100% (od 18:00 do 23:00 sata), a u subotu, 20. siječnja, družite se uz note TS Mjesečina (od 18:00 do 23:00 sata)
Zbog ranije pripreme jela, rezervacije su potrebne samo za narudžbe fiš paprikaša.
Svi ste pozvani okusiti najpoznatija jela Baranje, a kuhari Didinog Konaka očekuju vas s nestrpljenjem!