mljac, mljac

FOTO/VIDEO Mnoštvo se okupilo na otvorenju nove pizzerije Grof i novog hotela s devet soba i luksuznim apartmanom

Na meniju će se naći 20-ak različitih vrsta pizza koja će pripremati jedan od najboljih pizza majstora na ovom području, Tihomira Grgića Grga, a kuharica Dijana Petek bit će zadužena za ostala jela iz raznolike ponude. 

17:42h
0
Foto: Ivan Balija
Foto: Ivan Balija

Vlasnici Goran i Dejan Zrinski danas su otvorili Grof pizzeriju. Riječ je o novom ugostiteljskom objektu čiji je cilj zadovoljiti i najzahtjevnija nepca, kao i dodatno obogatiti koprivničku gastro ponudu. Ponukani željama građana Koprivnice, ali i okolice došli su do zaključka, kako kažu, da je gradu neophodan novi restoran koji će privlačiti i mlade i stare.

Jedinstven interijer koji podsjeća na neka starija vremena, a istodobno odiše toplinom i finoćom neće vas ostaviti ravnodušnima. U rustikalnom uređenom restoranu barokne raskoši prepunom detalja uvijek ćete se osjećati dobrodošlo.

Na meniju će se naći 20-ak različitih vrsta pizza koja će pripremati jedan od najboljih pizza majstora na ovom području, Tihomira Grgića Grga, a kuharica Dijana Petek bit će zadužena za ostala jela iz raznolike ponude.

Otvorenju su prisustvovali i Državni tajnik Ministarstva turizma Franjo Matušić, Pomoćnica ministra turizma Monika Udovičić, zamjenik župana Koprivničko-križevačke županije Darko Sobota i gradonačelnik grada Koprivnice Mišel Jakšić.

Ujedno, svi su mogli vidjeti i novo otvoreni hotel koji se nalazi u sklopu objeka.

Dejan Zrinski već posjeduje poznati restoran Zrinski u Ulici Novi Brežanec 6. Čast da prereže vrpcu kod otvaranja uz pomoćnicu ministra turizma Moniku Udovičić imao je koprivnički gradonačelnik Mišel Jakšić. Novi hotel ima osam dvokrevetnih i jednu jednokrevetnu sobu te jedan luksuzno opremljeni apartman. U pizzeriji Grof se uz veliki izbor pizza nude i jela s roštilja, od tjestenine te različiti specijaliteti. Svečanosti otvaranja uz gradonačelnika Jakšića prisustvovao je i pročelnik Upravnog odjela za financije, gospodarstvo i europske poslove Zdravko Punčikar.

U prekrasnim kombinacijama skupila se krema našega grada. Tako je koprivnička dizajnerica Sanja Domitrović zasjenila sve prekrasnom haljinom, a došla je u pratnji bolje polovice. Frontmeni su se pak potrudili da pjesme ne nedostaje. Pogledajte tko je još došao, kako im je bilo i kako izgleda prostor pizzerije i hotela u našoj velikoj fotogaleriji.

Otvorenje pizzerije Grof

Gepostet von Epodravina.hr am Donnerstag, 21. März 2019

čitam...
Loading...