2.3 C
Koprivnica
Petak, 27. siječnja 2023.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Zoran Milanović u posjetu Koprivnici
Z

Ne propustite

- Oglas -

090429-milanovic-mZoran Milanović, predsjednik SDP – a, u utorak je posjetio Koprivnicu da bi dao podršku stranačkim kandidatima na lokalnim izborima.

– Nisam ovdje došao otvarati fiktivna gradilišta, nego podržati ljude u koje vjerujem – kazao je Milanović te dodao da je u ponedjeljak otvoreno gradilište autoceste koje ni nije gradilište.

– Time se pokazuje loš način vođenja države i predizborne kampanje. MInistarstva su postala pajdaške udruge i vladine agencije za financiranje predizbornih potreba njihovih lokalnih organizacija – ustvrdio je on.

- Oglas -

Darko Ledinski, SDP – ov kandidat za župana kazao je da je više strojeva bilo na livadi i u njegovom susjedstvu koju preuređuju u igralište, nego na otvorenju radova na autocesti.

– Ostao sam razočaran kad sam tamo vidio jedan rovokopač i jedan valjak za investiciju veću od dvije milijarde kuna. Za autocestu ne postoji građevinska dozvola, nije otkupljeno zemljište, niti su osigurana financijska sredstva pa je to ustvari virtualna autocesta s virtualnom dozvolom, na čijem su otvaranju pod šatorom sudjelovali artisti i umjetnici – kazao je Ledinski.

Zoran Milanović obišao je koprivničku gradsku tržnicu te popio kavu s građanima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).
- Oglasni prostor -
čitam...
- Oglasni prostor -

Najnovije

sufinanciranje

Imate kuću u širem centru grada koju je potrebno srušiti? Grad vam daje 3000 eura, a ako objekt ima manje od 70 kvadrata na...

Ako ste vlasnik kuće ili nekog drugog objekta na području Grada Križevaca te je isti zapušten, u ruševnom stanju,...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti