15.1 C
Koprivnica
Petak, 19. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
TRIBINA #5

Zoran Vakula, klimatologinja Lidija Srnec i lovac na oluje Bruno Fantulin ovog petka pričaju o vlastitim neuspjesima
Z

Mi se s našim gostima upuštamo u avanturu neuspjeha i pozivamo vas da nam se pridružite u ovom susretu za koji vjerujemo da će biti prožet humorom i oslobađajući za sve prisutne - poručuju organizatori

Ne propustite

U organizaciji Mudrog drveta, Udruge za promicanje mentalnog zdravlja “Srčika” i Entera Koprivnica u petak će biti održana peta tribina koja slavi neuspjeh, njime se hvali i razmeće.

U prostoru Entera Koprivnica s početkom od 18 sati o svojim neuspjesima pričat će klimatologinja Lidija Srnec, dobro poznati tv meteorolog Zoran Vakula i mladi lovac na oluje Bruno Fantulin.

– Od najvećih projekata u povijesti čovječanstva do svakodnevnog života, svi pokušaji kreativnosti, poduzetnosti i svi izlasci iz zone komfora u sebi nose potencijal i stvarnost neuspjeha. Na našim tribinama želimo razgovarati o neuspjehu otvoreno i hrabro, želimo prepoznati što nam neuspjeh nudi, pogledati mu u oči, naučiti lekciju i zahvaliti mu na tome. Mi se s našim gostima upuštamo u avanturu neuspjeha i pozivamo vas da nam se pridružite u ovom susretu za koji vjerujemo da će biti prožet humorom i oslobađajući za sve prisutne – poručuju organizatori.

Sudjelovanje je besplatno, a prijave su obavezne zbog ograničenog broja mjesta.

Prijaviti se možete ovdje https://bit.ly/3njob0Q

Lidija Srnec

Lidija Srnec je istaknuta hrvatska meteorologinja, klimatologinja i biometeorologinja. Zaposlena je u Državnom hidrometeorološkom zavodu kao voditeljica Odjela za klimatsko modeliranje, praćenje klimatskih promjena i biometerologiju.

– Čovjek je kriv za ono što se događa i što će se dogoditi, znači možemo djelovati! – poruka je koju Lidija već godinama šalje i upozorava na posljedice koje nas očekuju ako svoje ponašanje prema klimi i planeti ne promijenimo.

Lidija o neuspjehu kaže: Strah i prefekcionizam nas ponekad koče da napravimo prvi korak, a upravo to može voditi ka neuspjehu.

Zoran Vakula // Foto: Grad Đurđevac

Meteorolog Zoran Vakula dobro je poznato lice koje već skoro tri desetljeća s medijskih platformi HRT-a pun duhovitosti ne samo prognozira vrijeme, nego i popularizira meteorologiju – posljednjih godina i kroz meteokarikature, meteostrip, meteostihove u rimi, čak i meteoslikovnice, koje žive i kao kazališne predstave za djecu.

Zoran o neuspjehu kaže da je sastavni dio života, posebice meteorologa koji se bavi vremenskom prognozom.

Bruno Fantulin je mlad i vrlo uspješan fotograf koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri već osvojio brojne fotografske nagrade. Brunu posebno veseli fotografiranje olujnih nevremena i munja pa se može reći da je pravi pravcati lovac na oluje.

Bruno Fantulin

Bruno kaže da je neuspjeh sastavni dio kako života tako i onoga čime se bavimo i dodaje.

– Ja na neuspjeh gledam kao pozitivnu stvar jer znam da sam sa svakim neuspjelim pokušajem jedan korak bliže da dobijem upravo onakvu fotografiju kakvu sam i želio dobiti. U prvi mah nije ugodno i budeš razočaran zbog uloženog vremena i truda, ali znaš i uvjeren si kako će se jednog dana sve isplatiti u što sam se uvjerio bezbroj puta.

Voditelji pete tribine u nizu su Dijana Mateša i Goran Živković Žika.

Program Napali se na neuspjeh podržan je od Grada Koprivnice i Koprivničko-križevačke županije.

 

 

 

 

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

4 NL BJ-KC-VT

Mladost i Podravac u derbiju susjeda na tablici, Molve traže oporavak nakon “šestice” protiv jakih Cvetkovčana

U 20. kolu 4. nogometne lige čekaju nas dva županijska derbija. Prvi se igra u subotu u Molvama protiv Mladosti...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×