17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan Darko Koren posjetio školu plivanja na bazenima Cerine
Ž

Ne propustite

Koprivničko-križevačka županija je u veljači ove godine potpisala ugovor s tvrtkom Trg d.o.o. Koprivnica i udrugom kineziologa Grada Koprivnice o sufinanciranju obuke neplivača za učenike trećih razreda osnovnih škola kojima je osnivač Županija.

Cijena obuke neplivača iznosi 285 kuna bruto po sudioniku, a obuhvaća realizaciju programa obuke u trajanju od 20 sati po učeniku, troškove rada organizacijskog voditelja, učitelja plivanja, troškove organizacije, ulaznice i PDV. Županija sufinancira dio troškova škole plivanja u iznosu od 163 kune po učeniku te osigurava prijevoz za sve učenike. U samom proračunu Koprivničko-križevačke županije za tu je namjenu osigurano 100 tisuća kuna, te će preko 600 učenika trećih razreda osnovne škole zahvaljujući tome postati plivači.

 

Na poziv učenika i suorganizatora župan Darko Koren i zamjenik župana Ivan Pal su u ponedjeljak posjetili polaznike škole plivanja na koprivničkim bazenima „Cerine“. Tamo su u kratkom druženju s učenicima OŠ Kalnik i OŠ Sveti Petar Orehovec saznali kako im se sviđa program obuke neplivača, te su u društvu direktorice tvrtke Trg Martine Golčić obišli fitnes centar u sklopu samog kompleksa bazena i upoznali se s cjelokupnom ponudom ovog sportsko rekreativnog objekta.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×