6.8 C
Koprivnica
Utorak, 23. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Župan Darko Koren primio predstavnike pet europskih škola
Ž

Ne propustite

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren primio je u četvrtak 20. rujna predstavnike pet europskih srednjih škola povezanih u EU Comenius projekt. U tom projektu sudjeluje koprivnička Srednja škola, zajedno s partnerima iz Njemačke, Poljske, Rumunjske, Turske i Španjolske. Tema projekta je „Učenici s problemima u ponašanju i socijalno uključenje kroz sportske aktivnosti“.

Srednja škola Koprivnica ovih je dana domaćin 4. sastanka škola partnera te je ugostila 14 nastavnika i 12 učenika koji su se uključili u nastavni proces tjelesne i zdravstvene kulture u Srednjoj školi. Za provođenje projekta Srednjoj školi je odobreno 14.000 eura, a voditelj je profesor Bruno Borić. 

Tijekom prijema u Županiji župan Darko Koren upoznat je s dinamikom projekta i prvim impresijama gostiju iz Europe. Pozvao ih je da i dalje surađuju te istaknuo da je Županija uvijek otvorena za potporu školstva i partnerstva u sličnim projektima.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Špica

Kako dobar look! Sviđa nam se sve na njoj, hlače i jakna su top, a jedan detalj obara

Iako je subota prošla u znaku sivih oblaka, sramežljivo sunce u prijepodnevnim satima pokazalo je svoju moć i "namamilo"...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×