5.7 C
Koprivnica
Nedjelja, 21. travnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
sinergija

Župan Darko Koren uputio čestitku povodom Svjetskog dana učitelja
Ž

Ne propustite

Poštovane učiteljice i učitelji, profesorice i profesori,

Danas obilježavamo Svjetski dan učitelja i tim povodom želim Vam u  ime Koprivničko-križevačke županije i u svoje osobno ime najiskrenije čestitati dan u kojem slavimo Vaš rad na kojem se temelji razvoj našeg društva. Iako su okolnosti ove godine u potpunosti drugačije zbog pojave epidemije koronavirusa, uvjeren sam kako Vas ovo zahtjevno vrijeme neće obeshrabriti, već naprotiv, dodatno motivirati kako bi svojim predanim zalaganjem, entuzijazmom  i strpljenjem u sinergiji s učenicima i dalje stvarali zemlju znanja i zajednicu svijetle budućnosti.

Svako uspješno društvo temelji se na obrazovanju, a svoju jasnu usmjerenost u tom pogledu iskazuje i Koprivničko-križevačka županija koja brojnim projektima, programima i investicijama dokazuje svoje opredjeljenje prema razvoju obrazovanju kao prioritetu djelovanja. Upravo se za taj sektor izdvaja velik dio županijskih proračunskih sredstava pa nas ove i iduće godine očekuju kapitalne investicije kroz Program izgradnje pet školskih sportskih dvorana na području pet općina te otvorenje Centra kompetentnosti u Koprivničko-križevačkoj županiji, što su ulaganja vrijedna preko 130 milijuna kuna i kojima će se razina kvalitete obrazovnog sustava podići na novu razinu.

Dragi prosvjetni djelatnici, Županija kontinuiranim ulaganjima pokazuje koliko nam je važna kvaliteta obrazovanja, no ključan pokretač ste vi, učitelji, nastavnici i profesori, koji svojim znanjem oblikujete i stvarate buduće generacije. Želim Vam mnogo uspjeha u pozivu koji ste odabrali te se nadam kako ćemo zajedničkim naporima još više unaprijediti obrazovne uvjete za svu našu djecu, na korist cijele zajednice, kao i društva u cjelini.

Sretan Vam Svjetski Dan učitelja!

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Bogat program

FOTO/VIDEO Fešta u Drnju, guštanje u specijalitetima i veselje uz tamburaše, Đurđevo je okupilo brojne mještane i goste

Veselo je u Drnju povodom Đurđeva, a mještani uživaju uz bogat program. Sajam domaćih proizvoda i rukotvorina počeo je u...
- Oglasni prostor -

Vezane vijesti

×