17.6 C
Koprivnica
Utorak, 25. lipnja 2024.
No menu items!
- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -
Radni sastanak

Župan Koren u Ministarstvu zaštite okoliša dogovorio daljnje korake projekta Piškornica: Sve smo dali u ruke struke, a to jamči rješavanje problema
Ž

Kako je rekao župan, sastanak je bio produktivan i dogovoreni su potezi koji bi trebali odvesti projekt u dobrom smjeru.

Ne propustite

Župan Darko Koren u srijedu se sastao s ostalim županima županija suvlasnika Piškornice, novim direktorom Mladenom Ružmanom i ministrom Tomislavom Ćorićem u Ministarstvu zaštite okoliša kako bi donijeli daljnje korake oko budućnosti odlagališta i Centra za gospodarenje otpadom.

Kako je rekao župan, sastanak je bio produktivan i dogovoreni su potezi koji bi trebali odvesti projekt u dobrom smjeru.

– Dogovorili smo da će stručna skupina, u kojoj je direktor tvrtke i osobe koje u ministarstvu i fondu za zaštitu okoliša prate projekt Piškornice, ovih dana još jednom rezimirati stanje projekta, vidjeti koji su koraci i koja je potrebna dinamika te koji sve faktori utječu na to, počevši od konzultanata Europske komisije koji daju svoju suglasnost na sve elemente projekta. Dakle, odredit će što je sve potrebno kako bi se prišlo zadnjoj fazi realizacije projekta, pozivu ministra za financiranje, odabiru izvođača i početku radova – opisao je župan.

Obilazak HBO
Darko Koren // Foto: Ivan Brkić

Naglasio je da je cijela procedura u rukama struke te da ne sumnja da će projekt Piškornice ići dalje.

– Sve smo pustili u ruke struke, nadam se da će se dalje sve odvijati u tom pravcu sve do realizacije, koja garantira i rješavanje svih problema koji su u međuvremenu nastali – zaključio je Koren.

Facebook komentari / dostupni ukoliko ste prijavljeni na svoj FB profil (Komentiranjem prihvaćate naše uvjete korištenja).

Ne propustite

- Oglasni prostor -
- Oglasni prostor -

Najnovije

Euro 2024.

FOTO Vatreni se bore s Italijom na terenu, a utakmica se gleda na svakom kutku, ulovili smo atmosferu

Odlučujuća je utakmica na Europskom prvenstvu za naše Vatrene. Igra se s Italijom, a samo pobjeda dolazi u obzir...
- Oglasni prostor -
Vnuk Produkt - PVC stolarija Prelog - Salamander

Vezane vijesti

×